Tehokkaat kotisivut

Vanha viisaus ja periaate junioriajoilta jääkiekosta: jokaisen hyökkäyksen tulisi päättyä laukaukseen. Mieluiten verkon perille.

Jääkiekkokentän virallinen pituus on 56:sta 61:een metriä, mutta harvemmin sielläkään kukaan yksin paahtaa kentän yksin läpi. Siellä kun on vastassa niitä liikkuvia esteitä.

Yleisimpiä mutta samalla helpoiten ratkottavia ongelmia verkkosivuilla ovat välilehtien tai alasivujen pituudet. On silloin tällöin vieläkin hieman yllättävää, miten vähän yhtä sivua jaksetaan skrollata alaspäin.

Kotisivut iskuun

Miten ja missä päin sivustoa asiakkaasi liikkuvat? Tuleeko sivustoltasi syöttöjä sähköpostiin?

Kylmä ja vanha halli pelkillä nakkimukeilla ei toimi. Tasaista ja jatkuvaa kausilipputuloa tuo lämmin ja hyvät tarjoilut omaava moderni halli.

Nämä ovat taktisia tietoja, joilla selvitetään kävijöiden liikkeitä, kaarroksia sekä pysähdyksiä kentällä. Tieto auttaa ratkaisemaan ja havainnollistamaan kotisivujen mahdollisia käytettävyysongelmia, jotka voivat vaikuttaa merkittävästikin asiakkaan käyttäytymiseen sivuilla. Poistetaan liikkumista blokkaavat esteet ja luodaan suoraviivainen ohjattu putki, jossa kävijä etenee kohtaan, joka on selailun tavoiteltu päätepiste. Eli kiekko suoraan sinulle lapaan tarjouspyynnön merkeissä.

NHL – Global Series – Colorado Avalance vs. Columbus Blue Jackets – 04.11.2022

Kotisivujen tutkimus ja toimenpiteet

Laitetaan halli täyteen.

“You miss 100% of the shots you don’t take”

– Wayne Gretzky

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Arttuun ja pyydä tarjous yrityksesi tarpeisiin.

Arttu Arojoki

Toimitusjohtaja, yrittäjä

Haluatko saada yrityksesi tyylikkäästi näkyville?
Ollaan koodeissa!