Palvelut

hiushuone

Kotisivut

Toteutamme responsiivisia kotisivuja. Sivut siis toimivat täydellisesti niin kannettavilla kuin pöytäkoneillakin sekä mobiililaitteilla että tableteilla. Toteuttamamme sivut ovat myös hakukoneoptimoituja ja löytyvät erinomaisesti Googlesta.

Lue lisää

gazoz

Verkkokaupat

Meiltä saat verkkokaupan monipuolisilla ominaisuuksilla. Helppokäyttöinen hallintapaneeli, suosituimmat maksutavat, valmiit integraatiot logistiikkayhtiöihin, lukuisia laajennuksia ja kattavat kuvalliset ohjeet.

Lue lisää

Google big

Google-mainonta

Olemme ansainneet toiminnallamme Google Partner-tunnuksen. Partner-tunnus osoittaa, että olemme toimintakykyinen, asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja noudatamme Googlen parhaita toimintatapoja.

Lue lisää

seo

Hakukoneoptimointi

Verkkosivuston todella hyvä ja laadukaskaan sisältö ei toimi kenenkään hyödyksi, jos sivuille ei kukaan löydä. Hakukoneoptimointi on internetsivujen suunnittelua ja toteuttamista hakukoneiden toimintaa ajatellen. Hakukoneoptimoinnilla pyritään verkkosivustojen parhaaseen mahdolliseen hakukonenäkyvyyteen ja optimoinnin ansiosta tiettyjen hakusanojen käyttö sivuillasi parantaa niiden sijoitusta hakulistauksessa.

Lue lisää

graafinen

Graafinen suunnittelu

Saat meiltä luovan suunnittelun palvelut. Esim. logot, käyntikortit, esitteet, julisteet, roll-upit - suunnittelemme yrityksellesi visuaalisen ilmeen. Taitamme lehdet, katalogit tai vaikka yrityksesi historiikin. Teemme kuvitukset ja kuvanmuokkaukset, tarpeen vaatiessa tartumme kameraan ja otamme studiolaatuiset valokuvat. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua kustannustehokkaasti ja aikaanne säästäen.

Lue lisää

valokuvaus

Valokuvaus

Ei ole sama millaisia kuvia nettisivuilla julkaistaan, vaan laadukkaat kuvat antavat positiivisen kuvan yrityksestä. Lisäksi valokuvien avulla voi tekstin lisäksi jakaa lisäinformaatiota tuotteista tai yrityksestä ja samalla antaa laajempi kuva yrityksen toiminnasta. Verkkosivujen lopputulos on laadukas, kun kuvamateriaalia on runsaasti. Oikea resoluutio, valaistus ja rajaus takaavat kuvien korkean laadun, jolloin kuvankäsittelyssä säästetään aikaa ja tällöin saadaan myös kustannukset pysymään minimissään.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!