Hakusanamainonta

Google on suurimmalle osalle ensimmäinen kanava, josta tiedonhaku aloitetaan hankintaa tehtäessä

Google Ads -hakusanamainonnalla tarkoitetaan tekstimainoksia hakutulosten mainospaikoilla. Mainosta varten määritetään yrityksesi toimintaan liittyviä hakusanoja, joilla ihmiset tekevät Google-hakuja ja luodaan avainsanoihin sopivia mainoksia. Google-mainokset näkyvät luonnollisten hakutulosten ylä- ja alapuolella. Hyvin ja huolellisesti toteutetulla hakusanamainonnalla voidaan vahvistaa yrityksesi brändiä, jakaa tärkeää informaatiota sekä hankkia uusia asiakkaita. Uusasiakashankinnassa kohdistettu mainos herättää hakijan mielenkiinnon yritystäsi kohtaan.

Mainoksesi voidaan kohdentaa esimerkiksi kaupungin, aiheen, kielen, vuorokaudenajan tai sivustolla aiemmin vierailleiden käyttäjien mukaan. Jos yrityksesi toimii vain paikallisesti, mainoksia ei kannata suunnata koko Suomen alueelle, vaan ne kohdennetaan haluamallesi paikkakunnalle. Jos yrityksesi toimii kansainvälisesti, voidaan mainonta kohdistaa esimerkiksi maittain.

Raportoimme tuloksista kuukausittain kattavalla sähköpostiraportilla sekä soitamme myös puhelimitse, jotta voimme kehittää mainontaa yhdessä parhaalla mahdollisella tavalla.

Olemme Google Partnereita. Partner-kumppaniasema osoittaa, että yrityksellä on Google Ads ‑asiantuntemusta ja että se on täyttänyt Google Adsin kulutusvaatimukset, kasvattanut omaa ja asiakkaidensa liiketoimintaa sekä ylläpitänyt ja kasvattanut asiakaskuntaansa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous


  KotisivutVerkkokaupatGraafinen suunnitteluMainontaHakukoneoptimointiSisällöntuotantoVideokuvausValokuvaus

  Muut palvelumme

  Kotisivut

  Kotisivut ovat usein ensimmäinen kosketus asiakkaaseen ja sitä kautta myös suurin tekijä ensivaikutelman luomisessa.

  Verkkokauppa

  Tänä päivänä verkkokauppa toimii yrityksesi näyteikkunana siten, että markkinointi on automatisoitu puolestasi.

  Mainonta

  Optimoimme mainontasi ja tuomme yrityksesi esiin. Viemme markkinointisi verkosta printtiin, kadun varteen, messuille, televisioon ja radioon.

  Hakukoneoptimointi

  Kotisivujen hakukoneoptimointi ja sisällön laatu ratkaisevat, löytävätkö potentiaaliset asiakkaat tarjoomasi.

  Graafinen suunnittelu

  Yksilöllinen yritysilme niin printti- kuin digitaalisessa mediassa kiinnittää potentiaalisten asiakkaiden huomion ja on merkittävä valtti kilpailussa.

  Sisällöntuotanto

  Suunnitelmallinen sisältömarkkinointi kasvattaa yrityksesi tunnettavuutta, vahvistaa brändiä ja sitouttaa asiakkaita.

  Video- ja valokuvaus

  Ketterällä ja laadukkaalla videotuotannolla lisäät yrityksesi näkyvyyttä niin sosiaalisessa mediassa, kuin TV-mainonnassakin.

  Chatbotit

  Chatbotti on ympäri vuorokauden päivystävä asiakaspalvelija, joka on koulutettu palvelemaan yrityksenne verkkosivustolla kävijöitä.

  Hoidamme yrityksesi markkinoinnin puolestasi

  Ulkoista yrityksesi markkinointi meidän huoleksemme, niin voit itse keskittyä olennaiseen. Voimme esimerkiksi pitää kerran kuukaudessa palaverin, jossa käymme yhdessä tuloksia läpi ja kehitämme mainontaa jatkuvasti parempaan suuntaan.

  Haluatko saada yrityksesi näkyville?

  Tehdään se yhdessä!