Valokuvaus

Studiolaatuiset valokuvat

Visuaalinen viestintä on olennainen osa verkkosivustoja ja usein niistä löytyykin kuvia niin itse yrityksestä, henkilöstöstä kuin tuotteistakin.

Ei ole sama millaisia kuvia nettisivuilla julkaistaan, vaan laadukkaat kuvat antavat positiivisen kuvan yrityksestä. Lisäksi valokuvien avulla voi tekstin lisäksi jakaa lisäinformaatiota tuotteista tai yrityksestä ja samalla antaa laajempi kuva yrityksen toiminnasta. Verkkosivujen lopputulos on laadukas, kun kuvamateriaalia on runsaasti. Oikea resoluutio, valaistus ja rajaus takaavat kuvien korkean laadun, jolloin kuvankäsittelyssä säästetään aikaa ja tällöin saadaan myös kustannukset pysymään minimissään.

Valokuvia käytetään toki myös muihin tarkoituksiin, mainontaan, käyntikortteihin tai vaikkapa sisustukseen. Aina kuitenkaan ei yrityksen olemassa oleva materiaali ole riittävää, vaan tarvitaan jotain lisää. Tällöin voimme tarjota käyttöönne kuvapankista löytyviä kymmeniä miljoonia otoksia tai voimme ottaa kokonaan uusia laadukkaita valokuvia.

Ota yhteyttä

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Olemme työskennelleet vuonna 2006 alkaneella yritystaipaleella muun muassa heidän kanssaan.

admareyrittajahellekiramiLTnilannipromecunicaintertpstutowarmiariikkuTurun Uunisepät Oyfenniamarkku kaurialasalamasaneerauslogokallioinenhelsingin yliopistoturun yliopistoterveyden ja hyvinvoinnin laitos

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!