Muuta

Sivustamo mukana tekemässä hyvää

Sivustamo mukana tekemässä hyvää

Lapsen tai nuoren jalkapalloharrastus ei saisi vaikeutua tai loppua taloudellisista syistä. Harrastamisen ei tule olla vain harvojen etuoikeus, vaan jalkapallo kuuluu kaikille. FC Interin tukirahastosta tuetaan heikoimmassa taloudellisessa asemassa olevien lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta. Rahasto jakaa vuosittain haettavien stipendien kautta avustusta seuran junioreille, joiden perheillä on vaikeuksia harrastusmaksujen kanssa. Avustussummat vaihtelevat tarpeen mukaan ja jakoperusteet päätetään hakulomakkeen ja mahdollisten haastattelujen myötä. Lahjoitukset käytetään lyhentämättömänä vuosittaisiin stipendeihin taloudellista tukea tarvitsevien junioreiden hyväksi.

Viime perjantaina 23.8.2019 FC INTER Turku järjesti Veritas Stadionilla kesäjuhlan, jossa huutokaupattiin tanskalaista Brøndby IF:ä vastaan pelatun Eurooppaliigan 1. karsintakierroksen voitokkaan kotiottelun pelipaita edustusjoukkueen pelaajien nimikirjoituksilla.

Huusimme pelipaidan 470 eurolla toimistollemme ja tuimme näin lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta. FC Inter – Enemmän yhdessä.