Hakukoneoptimointi

Karo Pharma

Kansainvälinen pörssiyhtiö Karo Pharma valitsi meidät suorittamaan flunssasuihkeensa Viruseptinin sivustolle hakukoneoptimoinnin. Karo Pharmalla vakuututtiin osaamisestamme, kun he huomasivat Sivustamon kotisivujen löytyvän Googlesta niin hyvin. Optimointityö saikin asiakkaalta kiitosta sen verran, että päätimme yhteistuumin ottaa samalla haltuun Viruseptinin Google-mainonnan.

Hilding Anders Finland Oy

Jensen on laadustaan tunnettu sänkymaailman edelläkävijä.

Sivustamo on tehnyt kattavan hakusana-analyysin sekä sivuston teknisen analyysin. Ensin on selvitetty asiakkaan sivustolla käytössä olleita avainsanoja, joilla tuotteita on kuvattu ja sen jälkeen ne on korvattu esimerkiksi merkittävästi haetuimmilla termeillä. Hakoneoptimoinnilla saimme vuonna 2023 verkkosivuliikenteelle 38%:n kasvun verrattuna vuoteen 2022.

Lisäksi teemme Jensenille mainontaa. Kun lasketaan SEO + mainonta, niin verkkosivuliikenteen kasvu vuonna 2023 on yli 100% verrattuna vuoteen 2022.

JML Maalaus

JML Maalaus tarjoaa kattavia maalauspalveluja sekä huoneisto- ja pintaremontit koko Varsinais-Suomen alueella.

Yrittäjä Jarkko Latvala:
Arttu tekee miehistä rikkaita. Sivustamo on tehnyt meille verkkosivut, hakukoneoptimointia ja mainontaa. Myynti on kasvanut parhaimmillaan vuodessa yli 200% ja sivuston kävijämäärät ovat kasvaneet vuosittain yli 100%.”

Kaupunkijuliste

Kaupunkijuliste.fi -verkkokaupasta saa tilattua upeita mustavalkoisia, vanerisia tai alumiinisia sisustusjulisteita / -tauluja.

Olemme tehneet verkkokaupalle niin teknistä hakukoneoptimointia kuin sisällöntuotantoa. Sivut ovat jo pitkään löytyneet Googlen 1. sijalta, kun ihmiset etsivät kaupunkijulisteita. Sivuston kävijämääriin on saatu vuosittain yli 100%:n kasvua.

Kattoservice

Kattoservice on paikallinen ja palveleva tiilikattojen pesuun ja maalauksiin erikoistunut yritys.

Olemme kirjoittaneet asiakkaan verkkosivuille useita blogikirjoituksia. Hakukoneet arvostavat, kun sivuille lisätään tasaisin väliajoin uutta freesiä sisältöä asiakkaita kiinnostavista aiheista. Blogikirjoitukset ovatkin nousseet nopeasti etusivun jälkeen luetuimmiksi alasivuiksi.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Arttuun ja pyydä tarjous yrityksesi tarpeisiin.

Arttu Arojoki

Toimitusjohtaja, yrittäjä

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Asiakastyytyväisyys on lupauksemme.
Markkinoinnin ratkaisuja kotisivuista käyntikortteihin, on tehty vuodesta 2006 saakka jo useita tuhansia.