Asiakaskokemuksia

Mitä asiakkaamme kertovat meistä

Vaivattomuus, mielenrauha ja ammattitaito. Asioita, joista mielellään maksaa ammattilaisille ja näin on Sivustamon kanssa. Asiat sujuu helposti ja apua tulee kysymättäkin. Vahva suositus!

Yhteistyö Sivustamon kanssa on toiminut tosi hyvin. Sivustamo on toteuttanut meille useamman verkkokaupan ja verkkosivuja. Myyntimme on kasvanut tämän ansiosta. Suosittelen Sivustamoa.

Tähän aikaan vuodesta (helmikuun alku) on yleensä ollut kauppaa tyyliin 15000-20000€, niin nyt on jo 70000€! Ja avoimia tarjouksiakin on vetämässä yli 150000€. Mainonta on toiminut erinomaisesti. Suosittelen Sivustamoa.

Vahvassa yhteistyössä sisällöntuotannon ja verkkosivujen kanssa. Kiireen keskelläkin saa nopeasti apua. Nykyaikainen yhteydenotto tukilomakkeen kautta mahdollistaa työpyyntöjen tekemisen helposti kellon ympäri. Työpyynnöt siirtyvät suoraan tuotantoon ja tiedotus kertoo missä vaiheessa työ etenee. Voin suositella Sivustamoa muillekin.

Nopeaa palvelua ja toimintaa rautaisella ammattitaidolla varustettuna. Sivustamo suunnitteli ja toteutti verkkosivujen lisäksi Suomen tyylikkäimmät rapuetiketit.

Sivuston kävijämääriin on tullut yli 100%:n kasvu ja ollaan saatu uusia asiakkaita. Sivustamo ymmärtää hyvin meidän tarpeet, toiveet otetaan huomioon ja homma on meille todella helppoa. Annan vain raamit ja hyväksyn lopputuloksen. Ei tarvitse enää itse yrittää pitää kaikkea yllä ja omaa aikaa vapautuu ydintekemiseen. Suosittelen Sivustamoa kaikille lämpimästi.

Admares-logo

“Äärimmäisen nopeaa ja vielä mahtavalla lopputuloksella varustettua palvelua. Olimme erittäin tyytyväisiä Sivustamo Oy:n palveluun ja tuotteisiin. Saimme loistavan verkko- ja huutokauppasivuston ainutlaatuiselle tapahtumalle, jonka avulla saimme kaivattua lisätuottoa tuleville tennissukupolville.”

ADMARES Group Oy, Joni Rantasalo, Sales & Marketing Manager

“Sivustamo Oy:n palvelu on sujuvaa, nopeaa ja asiantuntevaa niin pienissä kuin suurissakin projekteissa, suosittelen.”

Finnish Art Shop, Sebastian Isokangas
Helle Oy -logo

Yhteistyö sujui ammattitaitoisen palvelun ansiosta hienosti ja erilaisista toiminnoista kotisivuille oli helppo keskustella. Kotisivumme ovat toimineet hyvin ja olemme olleet niihin tyytyväisiä. Yhteydenotot uusien kotisivujemme kautta ovat lisääntyneet todella paljon verrattuna vanhoihin kotisivuihimme. Suosittelen Sivustamo Oy:n palveluita myös muille yrityksille, koska hyvää palvelua ja ammattitaitoista osaamista on aina ilo suositella.

Puutarhaliike Helle Oy, Niklas Narvanmaa

Olemme todella tyytyväisiä yhteistyöhön Sivustamo Oy:n kanssa. Kotisivumme ovat toimineet hyvin ja tarvittavat muutokset/uudistukset on tehty aina nopealla aikataululla. Yhteydenpito ja asiointi on ollut helppoa ja olen valmis suosittelemaan yrityksen kokonaisvaltaista palvelua myös muille.

Viherpesu Oy, Rami Salminen

Yhteistyö sujui moitteettomasti ja sain samalla hyviä vinkkejä kotisivujen luomisessa. Kotisivut ovat toimineet hyvin ja asiakasrekisteri on kasvanut tasaiseen tahtiin. Kotisivuistani on tullut pelkästään positiivista palautetta. Yhteydenpito on ollut kiitettävällä tasolla, kun olen tarvinnut lisää aplikaatioita tai muutoksia kotisivuilleni. Suosittelen kaikille todella lämpimästi

Kiinteistönvälittäjä Aninkainen, Toni Myyry

“Sivustamo Oy teki yritykseni kotisivut uusiksi. Sivuista tuli kauniit, selkeät ja asialliset. Sain ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua.
Olen todella tyytyväinen ja voin lämpimästi suositella heitä muillekin.”

Luonnon Hoivatar, Sirpa Tonder-Vainio

Annoin Sivustamo Oy:lle vapaat kädet uusien nettisivujen tekoon ja olen ollut erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Myös valokuvien otto ym. järjestyi samassa paketissa. Voin suositella lämpimästi muillekkin.

Ilmaristen Matkailutila, Antti Alilonttinen

”Henkilökohtaista palvelua ja ripeää toimintaa – valitsimme Sivustamon koska se on LOISTAVA!”

Oskari Tuominen, LKV Tuomiset Oy

”Nopea, asiallinen palvelu. Kuunteleva, kokenut ja henkilökohtainen yhteistyö. Suosittelen pienyrittäjille!”

Joel Simberg
Retais Båt & Snickeri

”Hienosti kaikki toimi, nopeasti ja aikataulussa. Kysymyksiin tuli aina vastaukset ja lopputulokseen olemme tyytyväisiä (KultaSarvi.fi). Työntekijät nauttivat työstään ja tunnelma oli kiireetön.”

Liisa Ruusunen
Kultasepänverstas Kultasarvi Gem Trade Oy

“Yritystoimintaa aloittaessani jouduin miettimään imagoa ja tulevia kotisivujani hyvinkin tarkkaan. Kilpailutin useamman toimijan ja tutkin heidän visuaalista ilmettä ja näkemystä sekä kävin keskusteluja toteuttamisesta. Päätös syntyi helposti. Valitsin Sivustamon.

Miksi? Asioin vain yhden ihmisen kanssa, viestini ymmärrettiin heti, mitä halusin. Kotisivujeni visuaalinen ilme, kohderyhmä, toimivuus ja selkeys rakentuivat heti ensi yrittämällä onnistuneesti. Yhteistyö ei olisi voinut sujua helpommin. Yhteyden pito oli ja on edelleenkin helppoa ja pidän hyvästä asenteesta, jossa ymmärretään markkinoinnin merkitys ja viestinnän sisältö. Palaute sivuista on ollut vain ja ainoastaan positiivista. Yritystoiminta alkoi kotisivujen myötä, enkä olisi voinut kuvitellaan toimintaani ilman sivuista saatavaa tukea. Sivujeni näkyvyys ja korkea laatu on tuonut asiakkaita, joita en olisi voinut muuten tavoittaa.

Olen suositellut ja tulen suosittelemaan Sivustamoa, saat mitä toivot ja enemmänkin!”

PK-hoitola, Päivi Kuusniemi

Yhteistyömme on sujunut erittäin hyvin ja on ollut helppo kysyä esim. omien päivitystysten tekemisestä. Neuvoja ja apua olen saanut nopeasti, on miellyttävä asioida kanssanne. Kotisivuni toimivat hyvin, ovat nykyaikaiset ja ammattitaidolla toteutettu. Asiakkaani ovat huomanneet sivujeni uudistuneen ja ne ovat tuoneet uusia asiakkaita. Kaikki yritykseni tiedot löytyvät hyvin kaikenlaisilla laitteilla.

Arvostan sitä, että puheluihini ja sähköposteihin vastataan nopeasti ja toivomani asia tulee hoidettua viivyttelemättä. Suosittelen mielelläni yritystänne yhteistyökumppaneilleni, yrittäjille ja muille kotisivuja tarvitseville.

Parturi Iitukka, Iitu Itäluoto

”Palvelu on joustavaa, ammatti-taitoista ja ystävällistä. Haluamani muutokset sivuilleni on tehty nopeasti. Asiakkailta on tullut positiivista palautetta hyvin toimivista kotisivuista. Näillä perusteilla suosittelen.”

Littoisten konevuokraus, Tero Luoto

Hyvä ja asiantunteva palvelu alusta alkaen. Kuunteli toiveitani ja toteutti ne sovitusti. Uutena yrittäjänä tarvitsin paljon apua sekä opastusta ja sitä sainkin aina kun pyysin. Sivut toimivat loistavasti millä tahansa alustalla. Vaikka aikataulu oli haastava, saatiin homma hyvin pakettiin. Suosittelen.

ArbClimb Oy, Juha Riihimäki

”Henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua. Miellyttävää tehdä yhteystyötä, joka kerta. Iso suositus pienyrittäjältä!”

Rapukuningas, Jonas Karlsson

Viiden tähden palvelua. Henkilökohtaista, eikä mitään bulkkia.

Domainkeskus, Ismo Pietilä

”Kaikki toimii! Sovitusti, aikataulussa ja laadulla 🙂”

Tmi Pekka Teini, Pekka Teini

“Todella asiantuntevaa ja hyvää palvelua!“

My Matilda, Kati Hoffström

”Tutustuin yrityspiirin kautta Sivustamon työntekijään. Hänen kertomansa yrityksestä vaikutti hyvältä ja sitten tutustuin heidän tekemiin referensseihin sekä asiakaspalautteisiin. Päätin uudistaa yrityksemme kotisivut.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Sivustamon toimintaan. Sivujen sijoitukset ja asiakasliikenne ovat pysyneet korkealla. Tietoja päivitellessä riittää, kun soittaa suoraan tekijälle.”

Aninkaisten Autohuolto, Rami Taipalus

Aiemman yhteistyökumppanin kanssa oli sellainen olo, että hommat hoidetaan vähän sinnepäin, kun siirryin Sivustamon asiakkaaksi hommat alkoivat toimia heti ja kunnolla. Aikataulu ja hinta piti paikkansa, sivut valmistuivat jopa etuajassa. Olen ollut erittäin tyytyväinen Sivustamon toimintaan. Ammattilaisten kanssa on helppo asioida. Akin Autohuolto suosittelee Sivustamoa lämpimästi kaikille.

Akin Autohuolto Oy, Aki Marjamaa

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Asiakastyytyväisyys on lupauksemme.
Markkinoinnin ratkaisuja kotisivuista käyntikortteihin, on tehty vuodesta 2006 saakka jo useita tuhansia.

Varsinais-Suomen Yrittäjät -logo
FC Inter -logo
TPS-logo
L&T-logo
Fennia-logo
Riikku-logo
Helle Oy -logo
Amitronic-logo
Tietopalvelu-logo
Unica-logo
Turun Lukko -logo
Kirami-logo
Karo Pharma -logo
Nipromec Group -logo
Helsingin yliopisto -logo
Turun yliopisto -logo
THL-logo
Nilan-logo
Panimoravintola-logo
Tehden-logo
Rajupaja-logo
Haluatko saada yrityksesi tyylikkäästi näkyville?
Ollaan koodeissa!