Asiakaskokemuksia

Mitä asiakkaamme kertovat meistä

“Äärimmäisen nopeaa ja vielä mahtavalla lopputuloksella varustettua palvelua. Olimme erittäin tyytyväisiä Sivustamo Oy:n palveluun ja tuotteisiin. Saimme loistavan verkko- ja huutokauppasivuston ainutlaatuiselle tapahtumalle, jonka avulla saimme kaivattua lisätuottoa tuleville tennissukupolville.”

ADMARES Group Oy, Joni Rantasalo, Sales & Marketing Manager

“Sivustamo Oy:n palvelu on sujuvaa, nopeaa ja asiantuntevaa niin pienissä kuin suurissakin projekteissa, suosittelen.”

Finnish Art Shop, Sebastian Isokangas

Yhteistyö sujui ammattitaitoisen palvelun ansiosta hienosti ja erilaisista toiminnoista kotisivuille oli helppo keskustella. Kotisivumme ovat toimineet hyvin ja olemme olleet niihin tyytyväisiä. Yhteydenotot uusien kotisivujemme kautta ovat lisääntyneet todella paljon verrattuna vanhoihin kotisivuihimme. Suosittelen Sivustamo Oy:n palveluita myös muille yrityksille, koska hyvää palvelua ja ammattitaitoista osaamista on aina ilo suositella.

Puutarhaliike Helle Oy, Niklas Narvanmaa

Olemme todella tyytyväisiä yhteistyöhön Sivustamo Oy:n kanssa. Kotisivumme ovat toimineet hyvin ja tarvittavat muutokset/uudistukset on tehty aina nopealla aikataululla. Yhteydenpito ja asiointi on ollut helppoa ja olen valmis suosittelemaan yrityksen kokonaisvaltaista palvelua myös muille.

Viherpesu Oy, Rami Salminen

Yhteistyö sujui moitteettomasti ja sain samalla hyviä vinkkejä kotisivujen luomisessa. Kotisivut ovat toimineet hyvin ja asiakasrekisteri on kasvanut tasaiseen tahtiin. Kotisivuistani on tullut pelkästään positiivista palautetta. Yhteydenpito on ollut kiitettävällä tasolla, kun olen tarvinnut lisää aplikaatioita tai muutoksia kotisivuilleni. Suosittelen kaikille todella lämpimästi

Kiinteistönvälittäjä Aninkainen, Toni Myyry

“Sivustamo Oy teki yritykseni kotisivut uusiksi. Sivuista tuli kauniit, selkeät ja asialliset. Sain ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua.
Olen todella tyytyväinen ja voin lämpimästi suositella heitä muillekin.”

Luonnon Hoivatar, Sirpa Tonder-Vainio

Annoin Sivustamo Oy:lle vapaat kädet uusien nettisivujen tekoon ja olen ollut erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Myös valokuvien otto ym. järjestyi samassa paketissa. Voin suositella lämpimästi muillekkin.

Ilmaristen Matkailutila, Antti Alilonttinen

”Henkilökohtaista palvelua ja ripeää toimintaa – valitsimme Sivustamon koska se on LOISTAVA!”

Oskari Tuominen, LKV Tuomiset Oy

”Nopea, asiallinen palvelu. Kuunteleva, kokenut ja henkilökohtainen yhteistyö. Suosittelen pienyrittäjille!”

Joel Simberg
Retais Båt & Snickeri

”Hienosti kaikki toimi, nopeasti ja aikataulussa. Kysymyksiin tuli aina vastaukset ja lopputulokseen olemme tyytyväisiä (KultaSarvi.fi). Työntekijät nauttivat työstään ja tunnelma oli kiireetön.”

Liisa Ruusunen
Kultasepänverstas Kultasarvi Gem Trade Oy

“Yritystoimintaa aloittaessani jouduin miettimään imagoa ja tulevia kotisivujani hyvinkin tarkkaan. Kilpailutin useamman toimijan ja tutkin heidän visuaalista ilmettä ja näkemystä sekä kävin keskusteluja toteuttamisesta. Päätös syntyi helposti. Valitsin Sivustamon.

Miksi? Asioin vain yhden ihmisen kanssa, viestini ymmärrettiin heti, mitä halusin. Kotisivujeni visuaalinen ilme, kohderyhmä, toimivuus ja selkeys rakentuivat heti ensi yrittämällä onnistuneesti. Yhteistyö ei olisi voinut sujua helpommin. Yhteyden pito oli ja on edelleenkin helppoa ja pidän hyvästä asenteesta, jossa ymmärretään markkinoinnin merkitys ja viestinnän sisältö. Palaute sivuista on ollut vain ja ainoastaan positiivista. Yritystoiminta alkoi kotisivujen myötä, enkä olisi voinut kuvitellaan toimintaani ilman sivuista saatavaa tukea. Sivujeni näkyvyys ja korkea laatu on tuonut asiakkaita, joita en olisi voinut muuten tavoittaa.

Olen suositellut ja tulen suosittelemaan Sivustamoa, saat mitä toivot ja enemmänkin!”

PK-hoitola, Päivi Kuusniemi

Yhteistyömme on sujunut erittäin hyvin ja on ollut helppo kysyä esim. omien päivitystysten tekemisestä. Neuvoja ja apua olen saanut nopeasti, on miellyttävä asioida kanssanne. Kotisivuni toimivat hyvin, ovat nykyaikaiset ja ammattitaidolla toteutettu. Asiakkaani ovat huomanneet sivujeni uudistuneen ja ne ovat tuoneet uusia asiakkaita. Kaikki yritykseni tiedot löytyvät hyvin kaikenlaisilla laitteilla.

Arvostan sitä, että puheluihini ja sähköposteihin vastataan nopeasti ja toivomani asia tulee hoidettua viivyttelemättä. Suosittelen mielelläni yritystänne yhteistyökumppaneilleni, yrittäjille ja muille kotisivuja tarvitseville.

Parturi Iitukka, Iitu Itäluoto

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Asiakastyytyväisyys on lupauksemme.
Markkinoinnin ratkaisuja kotisivuista käyntikortteihin, on tehty vuodesta 2006 saakka jo useita satoja.

Haluatko saada yrityksesi kotisivut näkyville?
Tehdään se yhdessä!