Kotisivut

EKE-Electronics

Toteutimme Junateknologian aallonharjalla kulkevalle EKE-Elektroniikalle kotisivujen täysimittaisen uudistuksen. Kotisivujen laajuudesta ja suuresta tiedostomäärästä huolimatta saimme sivuston nopeudet oikeille raiteille. Sivustouudistuksen lisäksi uudet kotisivut otettiin myös haltuun WordPress-optimoidulle palvelimellemme ja kokonaistuloksena Googlen nopeustestikin antaa nyt huippulukemia. Sivujen nopeus lisää käyttömukavuutta ja hakukoneet arvostavat nopeita sivuja korkeammalle hakutuloksissa.

FC TPS

Toteutimme TPS Jalkapallolle tehokkaasti latautuvat verkkosivut. Käytämme LiteSpeed-webpalvelinta ja Edge Side Includes (ESI) -tukea, joka mahdollistaa tietyn sisällön dynaamisen päivittämisen ilman koko sivun uudelleenlatausta. Tämä tarkoittaa nopeampia latausaikoja ja sujuvampaa käyttökokemusta.
Teimme API-rajapinnan, joka tuo merkittävän parannuksen, koska nyt sivustolle tulee reaaliaikaiset ottelutiedot suoraan Suomen Palloliiton järjestelmästä. Aiemmin seuran henkilökunnan täytyi manuaalisesti päivittää linkkejä ja ottelutietoja, mikä oli aikaa vievää ja monimutkaista. Nyt kaikki on automatisoitu ja integroitu suoraan Suomen Palloliiton järjestelmään, joten sivut ovat jatkuvasti ajan tasalla.

Kuhankuono

Varsinais-Suomalaisille ulkoilijoille hyvin tuttu Kuhankuonon retkeilyreitistö tarvitsi uudet nettisivut. Nettisivuista haluttiin interaktiiviset ja sitä kautta reitistön käyttäjiä paremmin palvelevat. Varsinais-Suomen liiton ja useamman kunnan kanssa yhteistyössä tehdyn projektin lopuksi valmistuivat 3-kieliset ja A-saavutettavuusstandardia vastaavat kotisivut, joilta ajankohtaiset tiedot reiteistä ja mm. vallitseva säätiedotus ovat helppo tarkistaa reaaliajassa.

KouluKunnossa

Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama ja Lohjan kaupungin vetämä KouluKunnossa-hanke pyysi meiltä apua hankkeen kotisivujen toteuttamiselle. Hankkeella oli jo olemassa graafikko sivuston ulkoasun suunnittelua varten, eli lisäksi tarvittiin tässä projektissa meiltä vain tekninen toteutus. Web-suunnittelijamme kasasivat sivuston kokoon yhteistyössä graafikon kanssa noudattaen tämän suunnittelemaa layoutia. Verkkosivuille rakennettiin omalla koodilla mm. suodatustoiminto Läsnäolomallin eri vaiheille.

Tehden

Rakensimme monipuolisia liiketoiminnan ratkaisuja tarjoavalle Tehdenille uudet kotisivut palvelemaan kasvavaa liiketoimintaa. Kotisivuista muotoutui sisällöltään yhdet laajimmista rakentamistamme. Tähän vaativaan projektiin lähdettiin tapamme mukaisesti pitämällä kattava aloituspalaveri, jossa kartoitettiin puolin ja toisin toiveet ja vaatimukset kotisivuille. Lopputuloksena syntyi kotisivut, joiden käytettävyys on huippuluokkaa. Asia, joka on erityisen tärkeä näin suuren luokan sivustoissa.

Biodiful

Neljän eri yliopiston tutkimushanke BIODIFUL tarvitsi hankkeelleen kaksikieliset ja saavutettavat kotisivut, joiden avulla esitellä tutkimustiimiä ja itse hanketta yleisesti. Saavutettavuus toteutettiin mm. luomalla rakenteesta ilmava, rakentamalla sivujen sisälle riittävästi sisäisiä linkityksiä, hakutoiminto ja hiiren liikkeisiin reagoivat painikkeet. Sivustolle lisättiin myös aktiivisessa käytössä oleva blogi.

Grape People

Fasilitointiin ja valmennuksiin erikoistunut konsultointiyritys Grape People tarvitsi verkkosivuilleen raikkaampaa ilmettä ja helpompaa päivitettävyyttä. Vastasimme näihin tarpeisiin ja rakensimme sivuille myös integraatiot uutiskirjeeseen ja CRM-järjestelmään. Kotisivuja tukemaan otettiin käyttöön myös kattavampi ylläpitopalvelu, joka takaa sivujen monipuolisille osioille älykkäät päivitykset ja hakukoneista löytymistäkin tukevan nopeusoptimoidun palvelimen.

Rajupaja

Tapahtumatuotannon huippunimi Rajupaja antoi meille tehtäväksi uudistaa verkkosivunsa. Lähdimme toteuttamaan uudistusta vaihe kerrallaan. Ensin käsittelyssämme syntyi verkkosivujen uusi ja raikas ulkoasu. Graafisen ilmeen valmistuttua oli edessä teknisempi osuus, eli kotisivujen kasaaminen uudelle tekniikalle. Kasauksen yhteydessä syntyi mm. kätevä yhteydenottolomake, josta voi valita yhteydenoton aiheen. Viestit välittyvät aihevalinnan mukaan haluttuihin ja ennalta määritettyihin sähköpostilaatikkoihin.

TPS Salibandy

TPS Salibandylle rakensimme näyttävän ja laajan sivuston, jossa on runsaasti tietoa joukkueista, seurasta ja ottelutuloksista. Sivustolle luotiin useita eri hallintatasoja, joilla joukkueet voivat päivittää helposti itse omia sivujaan.

Linnasmäen opisto

Linnasmäen opisto on yksi Suomen suurimmista kansanopistoista. Heidän koulutustarjontaansa kuuluvat eri alojen jatko-opintoihin valmistavat kansanopistolinjat, ammatillinen koulutus, aikuisten perusopetus, tutkintokoulutukseen valmentava koulutus sekä maahanmuuttajakoulutukset.

Teimme aikoinaan verkkosivut Turun kristilliselle opistolle ja kun he vaihtoivat nimensä Linnasmäen opistoksi, niin pääsimme toteuttamaan myös nämä uudet ja laajat verkkosivut.

Turun Lukko

Perinteikäs Turun lukko halusi uudistaa kotisivunsa. Vanhat sivut olivat hieman haasteelliset päivittää, joten uusilta kotisivuilta toivottiin helppoa päivitettävyyttä ja sen lisäksi uutta näkökulmaa asioiden esille tuomiseen. Sivustamon tarjoama ratkaisu vastasi hyvin näihin haasteisiin ja kotisivujen arvo saatiin nostettua uudelle tasolle

Muita toteuttamiamme verkkosivuja

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Arttuun ja pyydä tarjous yrityksesi tarpeisiin.

Arttu Arojoki

Toimitusjohtaja, yrittäjä

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Asiakastyytyväisyys on lupauksemme.
Markkinoinnin ratkaisuja kotisivuista käyntikortteihin, on tehty vuodesta 2006 saakka jo useita tuhansia.