Kotisivut

EKE-Electronics

 

Kuhankuono

Varsinais-Suomalaisille ulkoilijoille hyvin tuttu Kuhankuonon retkeilyreitistö tarvitsi uudet nettisivut. Nettisivuista haluttiin interaktiiviset ja sitä kautta reitistön käyttäjiä paremmin palvelevat. Varsinais-Suomen liiton ja useamman kunnan kanssa yhteistyössä tehdyn projektin lopuksi valmistuivat 3-kieliset ja A-saavutettavuusstandardia vastaavat kotisivut, joilta ajankohtaiset tiedot reiteistä ja mm. vallitseva säätiedotus ovat helppo tarkistaa reaaliajassa.

KouluKunnossa

Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama ja Lohjan kaupungin vetämä KouluKunnossa-hanke pyysi meiltä apua hankkeen kotisivujen toteuttamiselle. Hankkeella oli jo olemassa graafikko sivuston ulkoasun suunnittelua varten, eli lisäksi tarvittiin tässä projektissa meiltä vain tekninen toteutus. Web-suunnittelijamme kasasivat sivuston kokoon yhteistyössä graafikon kanssa noudattaen tämän suunnittelemaa layoutia. Verkkosivuille rakennettiin omalla koodilla mm. suodatustoiminto Läsnäolomallin eri vaiheille.

Tehden

Rakensimme monipuolisia liiketoiminnan ratkaisuja tarjoavalle Tehdenille uudet kotisivut palvelemaan kasvavaa liiketoimintaa. Kotisivuista muotoutui sisällöltään yhdet laajimmista rakentamistamme. Tähän vaativaan projektiin lähdettiin tapamme mukaisesti pitämällä kattava aloituspalaveri, jossa kartoitettiin puolin ja toisin toiveet ja vaatimukset kotisivuille. Lopputuloksena syntyi kotisivut, joiden käytettävyys on huippuluokkaa. Asia, joka on erityisen tärkeä näin suuren luokan sivustoissa.

Biodiful

Neljän eri yliopiston tutkimushanke BIODIFUL tarvitsi hankkeelleen kaksikieliset ja saavutettavat kotisivut, joiden avulla esitellä tutkimustiimiä ja itse hanketta yleisesti. Saavutettavuus toteutettiin mm. luomalla rakenteesta ilmava, rakentamalla sivujen sisälle riittävästi sisäisiä linkityksiä, hakutoiminto ja hiiren liikkeisiin reagoivat painikkeet. Sivustolle lisättiin myös aktiivisessa käytössä oleva blogi.

Grape People

Fasilitointiin ja valmennuksiin erikoistunut konsultointiyritys Grape People tarvitsi verkkosivuilleen raikkaampaa ilmettä ja helpompaa päivitettävyyttä. Vastasimme näihin tarpeisiin ja rakensimme sivuille myös integraatiot uutiskirjeeseen ja CRM-järjestelmään. Kotisivuja tukemaan otettiin käyttöön myös kattavampi ylläpitopalvelu, joka takaa sivujen monipuolisille osioille älykkäät päivitykset ja hakukoneista löytymistäkin tukevan nopeusoptimoidun palvelimen.

Rajupaja

Tapahtumatuotannon huippunimi Rajupaja antoi meille tehtäväksi uudistaa verkkosivunsa. Lähdimme toteuttamaan uudistusta vaihe kerrallaan. Ensin käsittelyssämme syntyi verkkosivujen uusi ja raikas ulkoasu. Graafisen ilmeen valmistuttua oli edessä teknisempi osuus, eli kotisivujen kasaaminen uudelle tekniikalle. Kasauksen yhteydessä syntyi mm. kätevä yhteydenottolomake, josta voi valita yhteydenoton aiheen. Viestit välittyvät aihevalinnan mukaan haluttuihin ja ennalta määritettyihin sähköpostilaatikkoihin.

TPS Salibandy

TPS Salibandylle rakensimme näyttävän ja laajan sivuston, jossa on runsaasti tietoa joukkueista, seurasta ja ottelutuloksista. Sivustolle luotiin useita eri hallintatasoja, joilla joukkueet voivat päivittää helposti itse omia sivujaan.

Helsingin Hallituspartnerit

Loimme Helsingin Hallituspartnereille uudet verkkosivut vastaamaan tämän päivän tarpeita. Sivuston graafinen ilme suunniteltiin yhteen yhdistyksen muiden sivustojen kanssa. Sivuston valikoiden kautta löytää nopeasti halutun asian ja sivuilta löytyy myös helposti päivitettävissä oleva blogi. Toteutimme samalla sivut myös Hallituspartnerit Turku ry:lle.

Turun Lukko

Perinteikäs Turun lukko halusi uudistaa kotisivunsa. Vanhat sivut olivat hieman haasteelliset päivittää, joten uusilta kotisivuilta toivottiin helppoa päivitettävyyttä ja sen lisäksi uutta näkökulmaa asioiden esille tuomiseen. Sivustamon tarjoama ratkaisu vastasi hyvin näihin haasteisiin ja kotisivujen arvo saatiin nostettua uudelle tasolle

Muita toteuttamiamme verkkosivuja

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Arttuun ja pyydä tarjous yrityksesi tarpeisiin.

Arttu Arojoki

Toimitusjohtaja, yrittäjä

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Asiakastyytyväisyys on lupauksemme.
Markkinoinnin ratkaisuja kotisivuista käyntikortteihin, on tehty vuodesta 2006 saakka jo useita tuhansia.

Varsinais-Suomen Yrittäjät -logo
FC Inter -logo
TPS-logo
L&T-logo
Fennia-logo
Riikku-logo
Helle Oy -logo
Amitronic-logo
Tietopalvelu-logo
Unica-logo
Turun Lukko -logo
Kirami-logo
Karo Pharma -logo
Nipromec Group -logo
Helsingin yliopisto -logo
Turun yliopisto -logo
THL-logo
Nilan-logo
Panimoravintola-logo
Tehden-logo
Rajupaja-logo
Haluatko saada yrityksesi tyylikkäästi näkyville?
Ollaan koodeissa!