Sisällöntuotanto

Mainonta ja sisällöntuotanto

Ulkoista yrityksesi markkinointi meidän huoleksemme, niin voit itse keskittyä olennaiseen. Hoidamme esimerkiksi tällä hetkelläkin monien yrityksien Facebook ja Instagram-tilien päivitykset ja kirjoitamme blogikirjoituksia asiakkaidemme verkkosivuille. Pidetään vaikka kerran kuukaudessa palaveri, jossa käydään tuloksia läpi ja kehitetään mainontaa jatkuvasti parempaan suuntaan.

Mobify

Kirjoitimme taloudenhallintapalvelu Mobifylle yrityksestä kertovia informatiivisia artikkeleita. Näitä artikkeleita Mobify hyödynsi mm. kaupallisessa yhteistyössä Iltalehden ja Seiskan kanssa. Artikkelien luomista varten haastateltiin Mobifyn nykyisiä asiakkaita ja tästä syystä juttuihin saatiin hyvä konkreettinen näkökulma. Sisällöntuotannon lisäksi myös Mobifyn kotisivut ovat meidän käsialaamme.

Kaupunkijuliste

Ilman tunnesidettä kaupunki ja sen kartta ovat vain asioita. Kun asioihin yhdistetään historia, rakkaat muistot ja tutut maisemat, heräävät asiat eloon ja synnyttävät tarinan. Kaikessa markkinoinnissa tärkeää on luoda asiakkaalle tunteisiin vetoava mielikuva. Näitä mielikuvia luomme Kaupunkijulisteelle mm. kirjoittamalla kuntien historiasta some-julkaisuihin ja suunnittelemalla vaihtelevaa sisältöä uutiskirjeisiin.

Muita toteuttamiamme sisältöjä

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Arttuun ja pyydä tarjous yrityksesi tarpeisiin.

Arttu Arojoki

Toimitusjohtaja, yrittäjä

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Asiakastyytyväisyys on lupauksemme.
Markkinoinnin ratkaisuja kotisivuista käyntikortteihin, on tehty vuodesta 2006 saakka jo useita tuhansia.