Laadukkaat, hakukoneoptimoidut ja yksilöllisesti räätälöidyt

Kotisivut

Miksi kotisivuihin kannattaa panostaa?

Hyvin rakennetut kotisivut ovat jokaisen menestyvän yrityksen kivijalka. Niiden kautta kerrotaan yrityksen palveluista, asiakkaista ja arvomaailmasta. Kotisivut ovat usein ensimmäinen kosketus asiakkaaseen ja sitä kautta myös suurin tekijä ensivaikutelman luomisessa. Kotisivujen kautta yrityksesi on tavoitettavissa juuri silloin kun asiakas haluaa ottaa yhteyttä tai etsiä tietoa.

Minkälaiset ovat hyvät kotisivut?

Hyvät kotisivut toimivat kaikilla laitteilla, ovat helppokäyttöiset ja niiden visuaalinen ilme istuu yrityksen ilmeeseen saumattomasti. Me uskomme siihen, että hyvät kotisivut ovat sellaiset, jotka sinua palvelevat. Jollekin hyvät kotisivut ovat pienet, toiselle laajat. Jollekin yritykselle on tärkeää kotisivujen löytyminen hakutulosten kärkipäästä, jollekin toiselle yritykselle parasta on rakentaa sivusto, joka piilotetaan hakukoneilta. Joka tapauksessa kotisivusi toimivat yrityksesi edustajana 24/7. 

Miksi valita kotisivut Sivustamolta?

Tässä kohtaa kuuluisi luetella kaikki tekniset hienoudet ja työkalut, joita meillä on ja joista et välttämättä ole kuullutkaan. Luvata sinulle kuu taivaalta ja uskotella kaiken muuttuvan tästä eteenpäin. Me toimimme toisin. Sinun tulisi valita meidät yhteistyökumppaniksi sillä me olemme kiinnostuneita sinusta ja yrityksestäsi. Kerro meille tilanteesi ja tarpeesi, tule käymään kahvilla, tai pidä kanssamme videopalaveri, jonka jälkeen me teemme sinulle ehdotuksen siitä miten edetään.
Mikäli haluat lukea miten saat kotisivusi tuottamaan lisää liikevaihtoa, niin klikkaa tästä.

Näin kotisivuprojekti etenee

1.

Yhdessä ideointi

Tapaaminen joko Sivustamon toimistolla tai sinulle sopivassa paikassa. Juodaan kahvit ja mietitään yhdessä mistä aloitetaan. Sovitaan sivuston laajuus ja milloin uudet sivusi julkaistaan. 

2.

Suunnitteluvaihe

Ota rennosti! Tässä vaiheessa meillä on jo yhteinen käsitys siitä, millaisista verkkosivuista pidät ja mitä ominaisuuksia haluat omalle sivustollesi. Alamme työstämään luonnosta.

3.

Luonnosvaihe

Saat meiltä luonnoksen.
Tarvittaessa istutaan uudelleen alas. Alamme viimeistelemään sivuston asettelua tekstejä ja kuvia.

4.

Sivuston julkaisu

Luonnosta muokataan sinun toiveidesi mukaisesti, jotta olet lopputulokseen täysin tyytyväinen. Sivuston julkaisupäivänä kaikki on valmista!

Tutustu työnäytteisiimme

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous


  KotisivutVerkkokaupatGraafinen suunnitteluMainontaHakukoneoptimointiSisällöntuotantoVideokuvausValokuvausChatbotit

  Muut palvelumme

  Verkkokauppa

  Tänä päivänä verkkokauppa toimii yrityksesi näyteikkunana siten, että markkinointi on automatisoitu puolestasi.

  Mainonta

  Optimoimme mainontasi ja tuomme yrityksesi esiin. Viemme markkinointisi verkosta printtiin, kadun varteen, messuille, televisioon ja radioon.

  Hakukoneoptimointi

  Kotisivujen hakukoneoptimointi ja sisällön laatu ratkaisevat, löytävätkö potentiaaliset asiakkaat tarjoomasi.

  Graafinen suunnittelu

  Yksilöllinen yritysilme niin printti- kuin digitaalisessa mediassa kiinnittää potentiaalisten asiakkaiden huomion ja on merkittävä valtti kilpailussa.

  Sisällöntuotanto

  Suunnitelmallinen sisältömarkkinointi kasvattaa yrityksesi tunnettavuutta, vahvistaa brändiä ja sitouttaa asiakkaita.

  Video- ja valokuvaus

  Ketterällä ja laadukkaalla videotuotannolla lisäät yrityksesi näkyvyyttä niin sosiaalisessa mediassa, kuin TV-mainonnassakin.

  Chatbotit

  Chatbotti on ympäri vuorokauden päivystävä asiakaspalvelija, joka on koulutettu palvelemaan yrityksenne verkkosivustolla kävijöitä.

  Hoidamme yrityksesi markkinoinnin puolestasi

  Ulkoista yrityksesi markkinointi meidän huoleksemme, niin voit itse keskittyä olennaiseen. Voimme esimerkiksi pitää kerran kuukaudessa palaverin, jossa käymme yhdessä tuloksia läpi ja kehitämme mainontaa jatkuvasti parempaan suuntaan.

  Haluatko saada yrityksesi kotisivut näkyville?
  Tehdään se yhdessä!