Laadukkaat, hakukoneoptimoidut ja yksilöllisesti räätälöidyt

Kotisivut yritykselle Suomen Turusta

Kotisivut - Yrityksesi käyntikortti

Ensivaikutelma tehdään vain kerran. Hyvin rakennetut kotisivut ovat jokaisen menestyvän yrityksen kivijalka. Niiden kautta kerrot yrityksesi palveluista, asiakkaista ja arvomaailmasta.  Kotisivujen kautta yrityksesi on tavoitettavissa juuri silloin kun asiakas haluaa ottaa yhteyttä tai etsiä tietoa yrityksestäsi.

Kun haluat yksilölliset ja juuri sinun tarpeisiisi tehdyt WordPress-kotisivut, ota yhteyttä! Juodaan yhdessä kahvit tai pidetään videopalaveri, minkä jälkeen saat meiltä tarpeisiisi sopivan yhteistyöehdotuksen.

Toni Autio
Toiminnanjohtaja

Vaivattomuus, mielenrauha ja ammattitaito. Asioita, joista mielellään maksaa ammattilaisille ja näin on Sivustamon kanssa. Asiat sujuu helposti ja apua tulee kysymättäkin. Vahva suositus!

Valitse sinulle sopivin vaihtoehto

Basic

Basic-tason paketti on erinomainen valinta, jos tarve on pienille sivuille. Saamme sivut valmiiksi viikon sisällä siitä, kun materiaalit ovat kasassa.

490
+ ylläpito alk. 25 € / kk
 • Onepager (1 sivu)
 • Aloituspalaveri
 • 3 Ulkoasuvaihtoehtoa
 • 1 Yhteydenottolomake
 • Google Analytics, Tag manager ja SEO -hakukoneoptimoinnin lisäosa.
 • Hakukoneystävällisyys
Täytä alla oleva lomake ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Pro

Pro-tason paketti on yksilöllinen ratkaisu kotisivutarpeisiin, kun etsit yrityksellesi laadukasta toteutusta. Kysy tarkempi tarjous.

1500-7500
+ ylläpito alk. 39 € / kk
 • Max. 20 alasivua
 • Aloituspalaveri ja tarvittaessa välipalaveri
 • Yksilöllinen graafinen ilme
 • Lomakkeita, blogi
 • Google Analytics, Tag manager ja SEO -hakukoneoptimoinnin lisäosa.
 • Hakukoneystävällisyys
Täytä alla oleva lomake ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Premium

Premium-tason paketti on täysin räätälöitävissä ja siihen on yhdistettävissä vaativampiakin ominaisuuksia. Kysy tarkempi tarjous.

alk.
10 000
+ ylläpito alk. 39 € / kk
 • Ei rajattua sivumäärää
 • Aloitus- ja välipalaverit
 • Yksilöllinen graafinen ilme
 • WCAG 2.1. A-, AA- tai AAA-tason saavutettavuus
 • Integraatiot
 • Google Analytics, Tag manager ja SEO -hakukoneoptimoinnin lisäosa.
 • Laajempi hakukoneoptimointi
Täytä alla oleva lomake ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.
Hinnat alv. 0%.

Eikö löytynyt sopivaa vaihtoehtoa?

Näin kotisivuprojekti etenee

1.

Aloituspalaveri

Tapaaminen toimistollamme, sinulle sopivassa paikassa, tai etäpalaveri. Vaihdetaan puolin ja toisin ajatuksia ja sovitaan aikatauluista. Milloin kotisivujen materiaalin tulee olla kasassa ja koska kotisivut julkaistaan.

2.

Suunnitteluvaihe

Ota rennosti! Tässä vaiheessa meillä on jo yhteinen käsitys siitä, millaisista verkkosivuista pidät ja mitä ominaisuuksia haluat omalle sivustollesi. Alamme työstämään luonnosta.

3.

Luonnosvaihe

Saat meiltä luonnoksen ulkoasusta, jonka hyväksyttyäsi kasaamme vedoksen sivustostasi. Teemme tarvittaessa muutokset ja viimeistelemme sivuston asettelun, tekstit ja kuvat.

4.

Sivuston julkaisu

Kotisivusi ovat nyt kasattu toiveidesi mukaisesti. Julkaisemme sivut ja voit alkaa hyödyntää niitä toiminnassasi. Voimme sopia uusien sivujesi käyttökoulutuksesta ja esimerkiksi markkinoinnista.

Kotisivut yritykselle

Kun maailma siirtyy yhä enemmän verkkoon, vahvat verkkosivut ovat välttämättömiä kaikille yrityksille, jotka haluavat pysyä kilpailukykyisinä. Verkkosivuston avulla asiakkaat voivat tutustua yritykseesi ja sen tarjontaan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Se voi myös olla loistava alusta tuotteiden tai palvelujen myyntiin suoraan kuluttajille.

Yrityksille verkkosivusto on paljon enemmän kuin pelkkä verkkoesite. Se on väline, jota voidaan käyttää liidien luomiseen, myynnin päättämiseen ja asiakassuhteiden rakentamiseen. Itse asiassa yritykset, joilla on verkkosivusto, saavat 13 prosenttia todennäköisemmin positiivisen sijoitetun pääoman tuoton (ROI).

Verkkosivuston luominen voi olla pelottava tehtävä, mutta saatavilla on runsaasti resursseja, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun. Kun sivusto on valmis ja toiminnassa, säännöllinen ylläpito ja päivitykset auttavat varmistamaan, että se vastaa jatkossakin yrityksesi tarpeita.

Kotisivut WordPressillä kotisivukoneen sijaan

On monia syitä, miksi saatat haluta käyttää WordPressiä verkkosivustosi etusivun luomiseen sen sijaan, että käyttäisit verkkosivuston rakentajaa.

Ensinnäkin WordPress on ilmainen ja avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka on julkaistu GPL:n nojalla. Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa voi käyttää sitä ja osallistua koodin kehittämiseen.

Toiseksi WordPress on erittäin suosittu, ja miljoonat verkkosivustot käyttävät sitä. Tämä tarkoittaa, että on olemassa suuri kehittäjä- ja käyttäjäyhteisö, joka voi auttaa sinua, jos kohtaat ongelmia.

Kolmanneksi WordPress on hyvin joustava, ja sitä voidaan käyttää monenlaisiin verkkosivustoihin. Voit löytää tuhansia teemoja ja lisäosia, joiden avulla voit muokata sivustosi näyttämään ja toimimaan juuri niin kuin haluat.

Neljänneksi, WordPress on helppo käyttää, jopa aloittelijoille. Pienellä harjoittelulla kuka tahansa voi oppia luomaan kauniin verkkosivuston WordPressillä.

Lopuksi, WordPressin käyttäminen antaa sinulle enemmän valtaa verkkosivustoosi kuin verkkosivuston rakentajan käyttäminen. Useimmissa rakentajissa rajoitut niiden ominaisuuksiin ja työkaluihin. WordPressin avulla voit tehdä sivustollesi mitä tahansa haluat.

Jos etsit helppoa tapaa luoda ammattimaisen näköinen kotisivu verkkosivustollesi, WordPress on täydellinen ratkaisu sinulle.