Hallittua kaaosta tai ajatonta tyylikkyyttä

Graafinen suunnittelu

Luodaan yhdessä yrityksesi ilme

Miltä yrityksesi näyttää? Mitä asiakas näkee mielessään, kun hän kuulee yrityksen nimen? Graafisella suunnittelulla yritykselle luodaan edustava ulkonäkö, yksilöllinen tyyli ja mieleenpainuva ilme. Tarjoamme monipuoliset visuaalisen viestinnän ja markkinoinnin palvelut käyntikortista kokonaisvaltaiseen brändäykseen.

Logosuunnittelu

Logo on yrityksesi leima, vaakuna, allekirjoitus ja usein asiakkaasi ensisilmäyksen kohde. Tyylikkäällä sekä yksilöllisellä logolla tehdään lähtemätön ensivaikutelma. Hyvässä logossa värit, muodot ja fontit sulautuvat uniikiksi symboliksi, joka välittää viestin ja jää mieleen. Toimitamme logon kaikissa tarvitsemissasi tiedostomuodoissa, joten logosi toimii niin digissä kuin printissäkin, missä koossa tahansa.

Logosuunnittelu meiltä alkaen 500 €.

Kotisivut ja verkkokaupat

Kotisivujen visuaalisen ulkoasun tulee sopia saumattomasti yrityksen ilmeeseen. Kotisivujen ja verkkokauppojen graafisessa suunnittelussa käytämme yrityksen imagoon istuvia muotoja, värejä, fontteja ja silmää miellyttävää asettelua. Grafiikoissa otetaan huomioon sivustolle halutut toiminnallisuudet ja sivuston tavoite. Kuva- ja tekstisisällöt yhdistellään toimivaksi kokonaisuudeksi.

Graafinen suunnittelu digiin

Luomme digitaalisen mainonnan ja markkinoinnin kuvitukset sekä graafisen ilmeen blogeihin, uutiskirjeisiin, sosiaaliseen mediaan ja muille digitaalisille alustoille. Grafiikoissa huomioimme aina yrityksesi mahdollisen graafisen ohjeistuksen. Käyttötarkoitukseen sopivat tiedostomuodot ja kuvakoot takaavat laadukkaan lopputuloksen.

Graafinen suunnittelu printtiin

Digitaalisessa maailmassa myös perinteisemmille markkinoinnin ratkaisuille on oma paikkansa. Asiakkaasi seuraavat yritystäsi eri kanavissa ja parhaan tuloksen markkinoinnista saat, kun et jätä yrityksesi tavoittamista sattuman varaan.

Suunnittelemme erottuvat visuaaliset materiaalit käyntikortteihin, printtimainoksiin, esitteisiin, roll-upeihin, katalogeihin ja muihin painotuotteisiin.