Tyylikäs, helppokäyttöinen ja menestyvä

Verkkokauppa

Lisää liikevaihtoasi laadukkaasti toteutetulla verkkokaupalla

Verkkokauppa tuo parhaimmillaan valtaosan yrityksen koko liikevaihdosta. Toisaalta se tuo hyvän lisän kivijalkakaupan myyntiin. Hyvin suunniteltu verkkokauppa on vaivaton ylläpitää ja keskustelee sujuvasti esimerkiksi olemassa olevan varastonhallintajärjestelmän kanssa. Tänä päivänä verkkokauppa toimii yrityksesi näyteikkunana siten, että markkinointi on automatisoitu puolestasi. Asiakas ohjataan sivustollesi, tutustuu tuotteisiin ja vakuuttuu ostopäätöksestä. Lisäksi tuotteiden arvostelu helpottaa taas uusien asiakkaiden ostopäätöstä. Kaikki käy ilman, että myyjänä sinun tarvitsee tehdä tämän eteen juuri mitään.

Toteutamme maailman suosituimman julkaisujärjestelmän WordPressin yhteyteen rakennettavia Woocommerce -verkkokauppoja. Suunnittelemme projektit aina myynnillisestä näkökulmastaTerävimpänä kärkenä ostokokemuksen sujuvoittaminen ja helppous. Jokainen on  varmasti joskus poistunut verkkokaupasta, jossa ilmenee vakavia toiminnallisuuspuutteita tai ostopolku on hankala.

Kuuntelemme asiakkaidemme ajatuksia ja toiveita aina ensimmäisestä suunnittelupalaverista projektin loppuun asti.

Työmme ei suinkaan lopu verkkokaupan julkaisuun, vaan tarjoamme myös jatkokehitystä, jonka avulla käyttäjäkokemus hiotaan huippuunsa sekä ostokonversiot kohdilleen.

Näin verkkokauppaprojekti etenee

1.

Yhdessä ideointi

Tapaaminen joko Sivustamon toimistolla tai sinulle sopivassa paikassa. Juodaan kahvit ja mietitään yhdessä mistä aloitetaan. Sovitaan sivuston laajuus ja milloin uudet sivusi julkaistaan. 

2.

Suunnitteluvaihe

Ota rennosti! Tässä vaiheessa meillä on jo yhteinen käsitys siitä, millaisista verkkokaupoista pidät ja mitä ominaisuuksia haluat omaan verkkokauppaasi. Alamme työstämään luonnosta.

3.

Luonnosvaihe

Saat meiltä luonnoksen.
Tarvittaessa istutaan uudelleen alas. Alamme viimeistelemään verkkokaupan asettelua tekstejä ja kuvia.

4.

Sivuston julkaisu

Luonnosta muokataan sinun toiveidesi mukaisesti, jotta olet lopputulokseen täysin tyytyväinen. Verkkokaupan julkaisupäivänä kaikki on valmista!

Tutustu työnäytteisiimme

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous


  KotisivutVerkkokaupatGraafinen suunnitteluMainontaHakukoneoptimointiSisällöntuotantoVideokuvausValokuvausChatbotit

  Muut palvelumme

  Kotisivut

  Kotisivut ovat usein ensimmäinen kosketus asiakkaaseen ja sitä kautta myös suurin tekijä ensivaikutelman luomisessa.

  Mainonta

  Optimoimme mainontasi ja tuomme yrityksesi esiin. Viemme markkinointisi verkosta printtiin, kadun varteen, messuille, televisioon ja radioon.

  Hakukoneoptimointi

  Kotisivujen hakukoneoptimointi ja sisällön laatu ratkaisevat, löytävätkö potentiaaliset asiakkaat tarjoomasi.

  Graafinen suunnittelu

  Yksilöllinen yritysilme niin printti- kuin digitaalisessa mediassa kiinnittää potentiaalisten asiakkaiden huomion ja on merkittävä valtti kilpailussa.

  Sisällöntuotanto

  Suunnitelmallinen sisältömarkkinointi kasvattaa yrityksesi tunnettavuutta, vahvistaa brändiä ja sitouttaa asiakkaita.

  Video- ja valokuvaus

  Ketterällä ja laadukkaalla videotuotannolla lisäät yrityksesi näkyvyyttä niin sosiaalisessa mediassa, kuin TV-mainonnassakin.

  Chatbotit

  Chatbotti on ympäri vuorokauden päivystävä asiakaspalvelija, joka on koulutettu palvelemaan yrityksenne verkkosivustolla kävijöitä.

  Hoidamme yrityksesi markkinoinnin puolestasi

  Ulkoista yrityksesi markkinointi meidän huoleksemme, niin voit itse keskittyä olennaiseen. Voimme esimerkiksi pitää kerran kuukaudessa palaverin, jossa käymme yhdessä tuloksia läpi ja kehitämme mainontaa jatkuvasti parempaan suuntaan.

  Haluatko saada yrityksesi kotisivut näkyville?
  Tehdään se yhdessä!