Kotisivujen

Hakukoneoptimointi

Suomessakin tehdään päivittäin miljoonia Google-hakuja. Osa hakumäärästä koskee luonnollisesti yritysten tuotteita ja palveluja. Niin pienemmän kuin suuremmankin yrityksen on hyvä oivaltaa, että ihmisten tapa etsiä tietoa on pysyvästi muuttunut. Samalla tiedonhaun tapa eri toimialojen välillä on suurelta osin poistunut tai ainakin hälventynyt. Laadukkaiden kotisivujen löytymisen merkitys haun hetkellä on olennainen osa menestyksellistä liiketoimintaa. Eivät laivat oikeasti onnella satamaan löydä.

Ihmiset hakemalla hakevat yritystäsi

Hakukoneissa Ihmiset haluavat löytää kysymyksiinsä vastauksia, tuotteita ja palveluja. Yrityshaussa siis oikein hakemalla haetaan myyjää ostotarpeeseen. Kotisivujen hakukoneoptimointi ja sisällön laatu ratkaisevat, löytävätkö potentiaaliset asiakkaat tarjoomasi. Ostopäätös jo tehtynä, tai vähintään alustavalla ostomielellä, pöytäkoneiden sekä mobiililaitteiden ääressä hakuja suorittavat asiakkaat haluavat toimialasta riippumatta vaivattomasti heille olennaisen hyödykkeen luokse. 

Mikäli tiedät yritykselläsi olevan ratkaisu asiakkaiden tarpeisiin tiedon, tarjooman tai vaikka yksittäisen tuotteen merkeissä, olemme mielellämme löytymisen ratkaisu sinulle.

Hakukoneoptimoinnissa vierastamme valmiiksi suunniteltuja pakettihintoja sekä sopimusten kestoja, koska ne eivät ole juuri sinun tarpeisiisi räätälöityjä. Hakukoneoptimointi jos mikä, on aina yksilöllinen toimenpide. Ota yhteyttä, niin katsotaan sinulle toimiva ratkaisu.

Voit lukea lisää hakukoneoptimoinnista blogistamme.

Työnäytteistämme voit lukea, kun toteutimme hakukoneoptimointia kansainväliselle pörssiyhtiölle Karo Pharmalle ja Pasilan Mall of Triplassa toimivalla Kalaliike S. Wallinille.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous


  KotisivutVerkkokaupatGraafinen suunnitteluMainontaHakukoneoptimointiSisällöntuotantoVideokuvausValokuvausChatbotit

  Muut palvelumme

  Kotisivut

  Kotisivut ovat usein ensimmäinen kosketus asiakkaaseen ja sitä kautta myös suurin tekijä ensivaikutelman luomisessa.

  Verkkokauppa

  Tänä päivänä verkkokauppa toimii yrityksesi näyteikkunana siten, että markkinointi on automatisoitu puolestasi.

  Mainonta

  Optimoimme mainontasi ja tuomme yrityksesi esiin. Viemme markkinointisi verkosta printtiin, kadun varteen, messuille, televisioon ja radioon.

  Graafinen suunnittelu

  Yksilöllinen yritysilme niin printti- kuin digitaalisessa mediassa kiinnittää potentiaalisten asiakkaiden huomion ja on merkittävä valtti kilpailussa.

  Sisällöntuotanto

  Suunnitelmallinen sisältömarkkinointi kasvattaa yrityksesi tunnettavuutta, vahvistaa brändiä ja sitouttaa asiakkaita.

  Video- ja valokuvaus

  Ketterällä ja laadukkaalla videotuotannolla lisäät yrityksesi näkyvyyttä niin sosiaalisessa mediassa, kuin TV-mainonnassakin.

  Chatbotit

  Chatbotti on ympäri vuorokauden päivystävä asiakaspalvelija, joka on koulutettu palvelemaan yrityksenne verkkosivustolla kävijöitä.

  Hoidamme yrityksesi markkinoinnin puolestasi

  Ulkoista yrityksesi markkinointi meidän huoleksemme, niin voit itse keskittyä olennaiseen. Voimme esimerkiksi pitää kerran kuukaudessa palaverin, jossa käymme yhdessä tuloksia läpi ja kehitämme mainontaa jatkuvasti parempaan suuntaan.

  Haluatko saada yrityksesi näkyville?

  Tehdään se yhdessä!