Sivustamo Oy

Rekry

Sinustako uusi sivustamolainen?

Kasvavan asiakasmäärän myötä etsimme lisävahvistuksia osaavaan joukkoomme. Tällä hetkellä avoinna on kaksi eri tehtävää, mutta aina voi laittaa myös avoimen hakemuksen, emme halua päästää yhtäkään alan timanttia lipumaan ohitsemme!

Meillä on liukuva työaika, koska jotkut ovat aamuvirkkuja ja toiset tykkäävät nukkua hieman pidempään. Tiedämme, että kaikenlainen kyttääminen ja samaan vanhaan kaavaan pakottaminen eivät kuulu luovan sekä tuloksellisen työn tekemiseen. Meillä saat ajatella ja ideoida vapaasti, sekä suunnitella itse, miten työsi tulee parhaiten tehtyä. Arvostamme moniosaajuutta sekä tarjoamme mahdollisuuden osallistua erilaisiin koulutuksiin ja tapahtumiin, jotta pystyt kehittämään osaamistasi.

Tarkastelemme yrityksen tulosta kuukausittain ja jokaisella on mahdollisuus saada bonusta tulospalkkiojärjestelmän ansiosta. Laajat työterveyspalvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus ovat jokaisen työntekijän hyvinvoinnin tukena ja turvana.

Asiakkaisiimme lukeutuu sekä suuria että pieniä yrityksiä. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle asiakkaalle juuri heille räätälöidyt ja yksilöidyt palvelut. Palveluihimme lukeutuvat mm. kotisivut sekä verkkokaupat, markkinointi ja mainonta, sisällöntuotanto, graafinen suunnittelu sekä video- ja valokuvaus.

Senior WordPress-kehittäjä

Sinulta löytyy ammattitaitoa ja paloa WordPress-verkkosivujen ja WooCommerce-verkkokauppaprojektien toteutukseen. Pääset rakentamaan mm. laajoja ja haastaviakin projekteja.

Tunnistatko itsesi näistä?

  • Olet ollut mukana monissa eri projekteissa ja WordPress-maailma on tullut tutuksi.
  • Ainakin seuraavat kielet ja teknologiat ovat tuttuja: PHP, JavaScript/jQuery, HTML, CSS ja MySQL. 
  • Haluat jakaa omaa osaamistasi ja olla mukana kehittämässä Sivustamon liiketoimintaa.
  • Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja otat vastuun asiakkaan toimeksiannosta.
  • Jaksat kuunnella välillä huonoja vitsejä. Varsinkin perjantaisin.

Plussapisteitä saat esittämistäsi referensseistä ja kokemuksesta.

Junior WordPress-kehittäjä

Tässä tehtävässä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia tuki- ja muutospyyntöjä asiakkaiden verkkosivuille ja verkkokauppoihin. Samalla huolehdit tukipyyntöihin liittyvästä viestinnästä asiakkaiden kanssa.

Mitä speksejä vaaditaan hakijalta?

  • Olet toteuttanut verkkosivuja WordPressillä.
  • Et pelkää tarttua puhelimeen ja keskustella asiakkaiden kanssa.
  • Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja osaat kommunikoida sujuvasti asiakkaiden kanssa.
  • Uskallat tarvittaessa kyseenalaistaa asiakkaiden ajatukset.
  • Jaksat kuunnella välillä huonoja vitsejä. Varsinkin perjantaisin.

Plussapisteitä saat, jos WordPressin lisäksi löytyy osaamista myös Joomlasta, Photoshopista ja hosting-ympäristöistä.

Lisätietoja?

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen:  arttu@sivustamo.fi

Laita otsikoksi ”Työhakemus” ja hakemasi tehtävän nimike, liitä mukaan myös mahdolliset referenssit. Työt on vakituisia ja alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haluatko saada yrityksesi näkyville?

Tehdään se yhdessä!