Yritys

Sivustamo Oy

Tarina alkoi vuonna 2006

Sivustamo Oy:n tarina alkoi 2006, kun omistajamme perusti toiminimen Arttu Arojoki Tmi:n, ja alkoi tehdä työkseen kotisivuja. Yritys kasvoi, kunnes vuonna 2017 vanha nimi sai väistyä ja tilalle tuli Sivustamo Oy.

Sivustamo on tänä päivänä asiakkaiden kokonaisvaltainen digitaalisen liiketoiminnan kumppani, olitpa sitten mistä päin Suomea tahansa.

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja kokonaisvaltaisia kotisivu– ja verkkokaupparatkaisuja sekä niiden ylläpitoa, Google– ja somemainontaa, hakukoneoptimointia, sisällöntuotantoa ja graafista suunnittelua.

Lue alapuolelta lisää Sivustamosta. Koko tarinamme voit lukea tästä.

Missio

Autamme yrityksiä kasvamaan.

Tarjoamme monipuolisia verkkosivu- ja digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja, jotka on räätälöity asiakkaidemme tarpeisiin. Käyttämällä uusinta teknologiaa ja hyödyntämällä dataa, autamme asiakkaitamme saamaan verkkosivuille enemmän kävijöitä, tehostamaan konversiota ja kasvattamaan digitaalista liiketoimintaa.

Visio

Asiakkaan ykkösvalinta. Aina.

Mitä sitä sen enempää selittelemään. Asiakkaan ykkösvalinta. Aina.

Arvolupaus

Visuaalista voimaa, teknistä terävyyttä.

Poistamme asiakkaidemme digitalisaatioon liittyvät haasteet yhdistämällä visuaalisen vaikuttavuuden ja teknisen huippuosaamisen. Tarjoamme laadukkaita ja tehokkaita digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voivat erottua kilpailijoistaan ja saavuttaa entistä suurempaa menestystä.

Arvot

Luottamus

Rakennamme vahvaa luottamusta sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme keskuudessa. Toimimme avoimesti, rehellisesti ja sitoutuneesti, mikä vahvistaa suhteitamme ja takaa kestävän menestyksen.

Avoimuus

Olemme avoimia prosesseissamme, hinnoittelussamme ja viestinnässämme. Asiakkaamme tietävät aina, mitä teemme ja miksi, koska ensiluokkainen asiakaskokemus on meille sydämen asia.

Laatu

Innovaatio ja korkealaatuiset digitaaliset ratkaisut ovat keskeisiä arvojamme. Parannamme jatkuvasti palvelujamme uusilla ideoilla ja teknologioilla, jotta voimme tarjota asiakkaillemme kestäviä ja huippulaatuisia ratkaisuja.

Huumori

Arvostamme naurua ja kepeyttä työympäristössämme, sillä uskomme, että hyvä huumori luo positiivista energiaa ja tiimityötä.

Vahvuutemme on monialainen osaaminen. Olemme kotisivujen ja verkkokauppojen tekijöitä, sisällön tuottajia, graafisen suunnittelun sekä mainonnan maistereita. Kokemusta on yhteensä vuosikymmeniä käyntikortista koodaamiseen. Hyvä ryhmähenki, joustava radiokanavan valinta ja enemmän tai vähemmän loistavat puujalkavitsit luovat iloisen ilmapiirin. Henkilökohtaisen vastuun ottaminen ja kantaminen, sekä sovitun työn tekeminen on ydinarvomme. Meidän kanssamme yhteistyössä pääset kommunikoimaan myös suoraan itse tekijän kanssa. Jos tapamme tehdä miellyttää, olemme ratkaisusi.

Tutustu tiimimme vastuuhenkilöihin tarkemmin esittelytekstien avulla.

Tuotanto

Esko Junnila

Tuotannon esimies

Tuotannon esimies Esko astelee arkeen aina positiivisella asenteella. Ensimmäisen tietokoneensa hän sai ollessaan vasta 5-vuotias, ja siitä asti mielenkiinto tietokoneisiin sekä tietotekniikkaan on säilynyt.

Teknisen puolen vastapainoksi Esko rentoutuu lähtemällä mökille tai veneilemään. Norjassa asuessaan, turskan syömisen ja paikallisten hiihtäjien haastamisen välissä, hän on hankkinut taskuunsa myös integroidun lentäjän tutkinnon. ”Norjan vuoristossa tuli parin vuoden aikana lennettyä monenlaisilla koneilla.” Lennokasta menoa siis luvassa!

Grafiikka

Valtteri Pänkäläinen

Graafinen suunnittelija

Graafikkomme Valtteri on vahvimmillaan Illustratorin ja InDesignin parissa. Iloiseksi ja sosiaaliseksi jannuksi itseään kuvaileva Valtteri on koulutukseltaan markkinointi-/AD-assistentti. Hän tykkää työskennellä tiimissä ja viettää mielellään vapaa-aikaa kavereiden kanssa. Kotona Valtteria odottaa labradorinnoutaja Rufa. Motto: ”Yksinkertainen on kaunista”.

Myynti

Arttu Arojoki

Toimitusjohtaja, yrittäjä

Kolmen lapsen isä. Toimitusjohtajamme Arttu, Heidekenillä syntynyt urheilumies, on toiminut yrittäjänä vuodesta 2006. Hän on opiskellut Turun yliopistossa tietojenkäsittelytiedettä ja taloustiedettä. Työntekijöiden viihtyvyys on tälle kotisivujen, verkkokaupan, mainonnan ja markkinoinnin ammattilaiselle kaiken A ja O.

Hauskana yksityiskohtana kerrottakoon, että ystävällinen, iloinen, reilu ja positiivinen Arttu loi ja ylläpiti vuosituhannen vaihteessa yhtä Suomen suurimmista huumorisivustoista. Yli 100 kokopäiväistä hääkuvausta tehnyt Arttu on saanut myös kansainvälistä tunnustusta maailman suurimman hääkuvausjärjestön kilpailussa.

Hän on voittanut maailman suurimman salibandyturnauksen maalikuninkuuden, urheillut SM-tasolla, treenannut Manchester Unitedin jalkapallohallissa ja valmentanut FC Interin junioreiden jalkapalloa.

Rommi

Hyvinvointivastaava

Yleisestä hyvinvoinnista mutta tarvittaessa myös sopivasta kurista vastaa todennäköisesti karvaisin jäsenemme Rommi. Rommi vierailee ja tarkastaa toimistomme tasaisin väliajoin. Nelijalkainen ystävämme muistuttaa taukojen pitämisestä ja toistemme kehumisesta sekä rapsuttamisesta. “Tykkään luoda rentoa ilmapiiriä vieraillessani, koska silloin luovuus ja tuottavuus lyövät kättä“, Rommi kertoo häntä heiluen.

Rufa

Hyvinvointiassistentti

Toinen, vähän pienempi karvainen nelivetomme konttorilla on nimeltään Rufa. Rufa on hienokäytöksinen leidi, vaikka kuvan jalkapallo onkin jo todellisuudessa tuhottu. Tämä kyseinen malli toimii hyvin yhteen hyvinvointivastaavan Rommin kanssa, luoden yhdessä rentoa ilmapiiriä. Rennossa ilmapiirissähän parhaat ja luovimmat ideat syntyvät. ”Eikä se yksittäinen haukkukaan päivässä haavaa kenellekään tee”, Rufa väittää.

Sinä?

Sinustako seuraava sivustamolainen?

Haluaisitko meille töihin? Etsimme jatkuvasti innokkaita ja motivoituneita tekijöitä kasvavaan joukkoomme. Lähetä Artulle avoin hakemus ja kerro, miksi tarvitsemme juuri sinut osaksi tiimiämme. Palaamme pian asiaan.

Kuvagalleria