palvelut

Video- ja valokuvaus

Videokuvaus

Ketterällä ja laadukkaalla videotuotannolla lisäät yrityksesi näkyvyyttä niin sosiaalisessa mediassa, kuin TV-mainonnassakin. Toteutamme laadukkaita yritysvideoita ja palveluihimme kuuluu mm. asiakaskokemusvideot, mainosvideot ja brändivideot.

Olemme mukanasi aina ideointivaiheesta julkaisuun asti ja näin varmistamme, että yritysvideonne on tavoitteiden ja tarkoituksen mukainen. Meillä on myös tavoitteena se, että asiakkaan rooli toteutuksessa on mahdollisimman helppo.

Studiolaatuiset valokuvat

Visuaalinen viestintä on olennainen osa verkkosivustoja ja usein niistä löytyykin kuvia niin itse yrityksestä, henkilöstöstä kuin tuotteistakin.

Ei ole sama millaisia kuvia nettisivuilla julkaistaan, vaan laadukkaat kuvat antavat positiivisen kuvan yrityksestä. Lisäksi valokuvien avulla voi tekstin lisäksi jakaa lisäinformaatiota tuotteista tai yrityksestä ja samalla antaa laajempi kuva yrityksen toiminnasta. Verkkosivujen lopputulos on laadukas, kun kuvamateriaalia on runsaasti. Oikea resoluutio, valaistus ja rajaus takaavat kuvien korkean laadun, jolloin kuvankäsittelyssä säästetään aikaa ja tällöin saadaan myös kustannukset pysymään minimissään.

Valokuvia käytetään toki myös muihin tarkoituksiin, mainontaan, käyntikortteihin tai vaikkapa sisustukseen. Aina kuitenkaan ei yrityksen olemassa oleva materiaali ole riittävää, vaan tarvitaan jotain lisää. Tällöin voimme tarjota käyttöönne kuvapankista löytyviä kymmeniä miljoonia otoksia tai voimme ottaa kokonaan uusia laadukkaita valokuvia.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous


KotisivutVerkkokaupatGraafinen suunnitteluMainontaSisällöntuotantoVideokuvausValokuvaus

Muut palvelumme

Kotisivut

Kotisivut ovat usein ensimmäinen kosketus asiakkaaseen ja sitä kautta myös suurin tekijä ensivaikutelman luomisessa…

Graafinen suunnittelu

Yksilöllinen yritysilme niin printti- kuin digitaalisessa mediassa kiinnittää potentiaalisten asiakkaiden huomion…

Verkkokauppa

Tänä päivänä verkkokauppa toimii yrityksesi näyteikkunana siten, että markkinointi on automatisoitu puolestasi…

Sisällöntuotanto

Suunnitelmallinen sisältömarkkinointi kasvattaa yrityksesi tunnettavuutta, vahvistaa brändiä ja sitouttaa asiakkaita…

Mainonta

Kanavat valitsemme kanssasi yksilö- ja tilannekohtaisesti siten, että haluttu sanoma saadaan levitetyksi tarkasti ja kustannustehokkaasti…

Hoidamme yrityksesi markkinoinnin puolestasi

Ulkoista yrityksesi markkinointi meidän huoleksemme, niin voit itse keskittyä olennaiseen. Pidetään esimerkiksi kerran kuukaudessa palaveri, jossa käydään tuloksia läpi ja kehitetään mainontaa jatkuvasti parempaan suuntaan.

HALUATKO SAADA YRITYKSESI NÄKYVILLE?

 Tehdään se yhdessä!

Ota yhteyttä

Toimistomme

Puutarhakatu 19 A,
20100 Turku

Myynti

040 187 6612, Henri Wikström
040 187 6637, Arttu Arojoki
myynti@sivustamo.fi

Open chat
Hei! Miten voimme auttaa?
Powered by