Verkkokaupat

Leso

Naisten urheiluvaatebrändi Leson vanha verkkokauppa oli palvellut jo pitkään, joten otimme vastaan haasteen uudistaa tämän satoja/tuhansia päiväkävijöitä tavoittavan verkkokaupan. Päivitimme vanhan verkkokauppa-alustan uudelle WordPress –pohjaiselle WooCommerce-alustalle. Helposti laajennettavissa oleva verkkokauppa-alusta mahdollistaa verkkokaupan kehityksen jatkossa sekä sujuvan kaupankäynnin.

Helle

Rakensimme Puutarhaliike Helteelle ammattiviljelijöitä palvelevan verkkokaupan. Verkkokauppa on integroitu Visma Novan ERP -toiminnanohjausjärjestelmään, joten asiakas pystyy keskitetysti hallinnoimaan yrityksen avaintoimintoja suoraan sen kautta.

HappyGoMappy

Rakensimme kaupunkikarttojen julisteita myyvälle HappyGoMappylle näyttävän ja helppokäyttöisen verkkokaupan. Verkkokaupan suunnittelussa panostettiin selkeyteen, minkä ansiosta halutun tuotteen valinta onnistuu nopeasti ja helposti. Verkkokaupan alareunaan lisätty Instagram-linkitys luo sivuille mukavan piristyksen.

Zazabella

Zazabellalle oli verkkokauppaa uudistettaessa selvää, että uudenkin kaupan rakentajana toimii entisen tapaan Sivustamo. Selkeä käyttöliittymä, johon yrityksen on helppo päivittää mm. ajankohtaiset kampanjatarjoukset, on yksi tämän verkkokaupan kulmakivistä.

Traktorikone

Perinteikkään turkulaisen koneliikkeen RL-Traktorikoneen kotisivut ovat meidän omien, hieman erilaisten koneiden parissa työskentelevien propellipäiden suunnittelemat. Vaikkei käytössämme olekaan yhtä raskasta kalustoa kuin Traktorikoneelta löytyy, saimme muokattua kotisivut suositulle WordPress-pohjalle ja samaan pohjaan istutimme vielä yritykselle verkkokaupan.

Dazzling

Upeita juhla-asuja myyvä Dazzling luotti apuumme verkkokaupan rakentamisessa. Nyt asut pääsevät näyttävällä sivustolla arvoisellaan tavalla esille. Graafisen ilmeen lisäksi koodasimme sivuille näppärän tuoteosion. Ostaminen on tehty helpoksi, sillä asiakas pystyy räätälöimään jokaisen tuotteen juuri itselleen sopivaksi.

Kauneuskeskus Ilo

Toteutimme Turun keskustassa toimivalle Kauneuskeskus Ilolle verkkokauppauudistuksen.

Täältä kauneuden ja hyvinvoinnin verkkokaupasta löytyy lukuisia tuotteita laidasta laitaan. Projektissa oli tärkeää myyvän verkkokaupan rakentamisen lisäksi, että saamme siirrettyä vanhasta verkkokaupasta uuteen kaiken tuote- ja tilausdatan.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Arttuun ja pyydä tarjous yrityksesi tarpeisiin.

Arttu Arojoki

Toimitusjohtaja, yrittäjä

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Asiakastyytyväisyys on lupauksemme.
Markkinoinnin ratkaisuja kotisivuista käyntikortteihin, on tehty vuodesta 2006 saakka jo useita tuhansia.