Muuta

Tämä sivusto ymmärtää minua!


Eikö ole mahtavaa, kun käyttämäsi älylaite toimii moitteettomasti – se tottelee sinun tekemiäsi hakuja, pyyntöjä, klikkauksia ja lukee jopa ajatuksiasi!

Näiden ominaisuuksien takana on koodari, ohjelmistokehittäjä, joka on tehnyt laitteelle sellaiset ohjeet, että se tekee mitä pyydetään. Jos laitteelle on annettu virheellisellä kielellä tehdyt ohjeet, se noudattaa niitä. Ja silloin käyttäjällä tuppaa menemään hermo.

Usein koodarin tärkeimpiä tehtäviä on ongelmien ratkaiseminen ja hyvä koodari hallitseekin useita ohjelmointikieliä. Sivustamolla on tekijöitä ja erikoisosaamista vaativaan ohjelmointiin. Pystymme suunnittelemaan uuden ohjelmiston tai kehittämään olemassa olevaa. Me tunnemme sovellusalueet sekä -työkalut ja ratkaisemme ongelmat.

Sivustamolla on tehty paljon räätälöityjä ohjelmistoja asiakkaiden tarpeisiin. Muutama esimerkki: Warmia tilasi ison koodausprojektin, jossa luotiin heidän tarpeisiinsa soveltuva portaali tavaroiden tilaamiseen ja projektien seuraamiseen. Portaalin PHP-koodi on päivitetty toimimaan uusimmalla PHP-versiolla ja se on integroitu toimimaan Passeli -laskutusohjelman kanssa. Paljon työtä ja tuhansia koodirivejä mutta myös mahtava kiitos projektin onnistumisesta.

Turun Uunisepille taas tehtiin lomakkeisiin laajat CRM- integroinnit, jotta he saavat jokaisesta eri lomakkeesta juuri oikeat tiedot heidän järjestelmiinsä. Sen avulla he pystyvät tekemään tiedoista erilaisia raportteja ja tilastoja.

Kolmantena esimerkkinä Yrittäjä-lehden kotisivujen ylläpito ja kehittäminen. Y-lehden taustalla pyörivään ylläpitojärjestelmään teemme jatkuvasti uusia ominaisuuksia asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lisäksi mm. yritysvideot on koodattu käyttäen Youtuben API:a, ulkoisten blogien linkittäminen sivuille RSS -syötteen avulla ja tietojen poimimiseen koodasimme räätälöidysti CSV -työkalun.

Teemme myös päivityksiä ja räätälöintejä muiden tekemiin sivustoihin ja verkkokauppoihin.
Kun muilta loppuu tietotaito, Sivustamo jatkaa ja vie työt päätökseen!

PS. Kun Jarkko Nieminen kohtasi maailman parhaan tennispelaajan Roger Federerin uransa päätösottelussa Hartwall Arenalla The Final Night -tapahtumassa, tarvittiin verkkokaupan lisäksi huutokauppa. Me koodasimme huutokaupan räätälöidysti alusta alkaen asiakkaan toiveiden mukaisesti ja mahdollistimme vakaan toimivuuden – sivut eivät kaatuneet suuren kävijämäärän alla.