Huonosti hoidetut verkkosivut = talo ilman kattoa?

Verkkosivujen ylläpito

Sivuista huolehtiminen on kuin kodista huolehtimista

Verkkosivujen ylläpito Sivustamon säännöllisessä hoidossa sisältää monia etuja. Parantunut suorituskyky, turvallisuus, toimintavarmuus, hakukonesijoitus sekä käyttökokemus. Joten jos haluat saada kaiken irti sivustostasi, varmista säännöllinen verkkosivuston ylläpito.

Miksi pitäisit yritykselläsi sivut, jotka ovat vakava tietoturvauhka, tai jotka toimivat hitaasti – silloin kuin nyt sattuvat toimimaan? Sivusto ilman hyvää huolenpitoa ovat kuin talo ilman kattoa. Talo jonne rakentamisen jälkeen päästetään kaikki sadevesi sotkemaan hyvin rakennettu perusta.

0 +

Verkkosivuja ylläpidossamme.

0 %

Saatavuuden SLA vähintään.

Ruibin Zheng
Yrittäjä

Yhteistyö Sivustamon kanssa on toiminut tosi hyvin. Sivustamo on toteuttanut meille useamman verkkokaupan ja verkkosivuja. Myyntimme on kasvanut tämän ansiosta kymmeniä prosentteja vuosittain. Kaikki on toiminut hienosti ja verkkosivujen kävijämääriinkin on tullut yli 100%:n kasvuja aiempiin vuosiin verrattuna. Suosittelen Sivustamoa.

Latausnopeudet

Voimme luvata, että kaikki meille siirtyneet verkkosivut ja verkkokaupat ovat saaneet esimerkiksi latausnopeuksissa 100 % varmuudella parantuneet tulokset.

LiteSpeed

LiteSpeed tarjoaa erinomaista suorituskykyä WordPress-sivustojen kanssa. Sisäänrakennettu LSCache-plugin parantaa WordPress-sivustojen nopeutta ja vasteaikoja merkittävästi.

Kyberuhkasuojattu varmuuskopiointi

Better safe than sorry. Sivuista kannattaa ottaa täydellinen varmuuskopio ainakin ennen jokaista teknistä päivitystä. Meillä kaikkien sivustojen varmuuskopioinnit tapahtuvat joka päivä.

Alustan ja lisäosien päivitykset

Säännölliset alustan sekä lisäosien päivitykset takaavat toimivat sivut. Varmistamme sivuston julkaisujärjestelmän ja lisäosien tietoturvan päivittämällä ne, kun uudet tietoturvapäivitykset on todettu toimiviksi ja turvallisiksi.

Älykkäät WP-päivitykset

Älykkäät WP-päivitykset käyttävät tekoälyä ja koneoppimista tunnistamaan mahdolliset ongelmat Wordpressin ja sen lisäosien päivityksissä, asentamalla päivitykset ensin kloonatulle sivustostolle ja analysoimalla mahdolliset erot ennen päivityksen siirtämistä live-sivustolle.

Toimivuuden monitorointi

Ylläpidossamme tarkkailemme tarkasti sitä, että ovatko verkkosivusi toiminnassa. Palvelimen puolella kaiken on toimittava 99,9 % vuositasolla ilman katkoksia. Oma luomamme palvelinympäristö varmistaa, että mahdolliset häiriöt eivät näy katkona verkkosivustolla.

Suorituskyky

Säännöllisen verkkosivuston ylläpidon tärkeimpiä etuja on parantunut suorituskyky. Päivittämällä sisältöä säännöllisesti ja seuraamalla, että kaikki ominaisuudet toimivat oikein, varmistetaan että sivustosi toimii mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Kehitystyöt

Emme lepää laakereillamme. Pysymme ajan tasalla seuraamalla uusia, mahdollisesti entisestään kehittyneempiä tapoja pitää asiakkaidemme sivustot kunnossa.

Asiakastuki

Kaikissa kysymyksissä puheluusi tai viestiisi vastaa suoraan tekijämme. Sinun ei ikinä tarvitse soittaa erilliseen asiakaspalveluun ja jonottaa.

Pakettivaihtoehdot

Ylläpitomme parissa olevat kotisivut asennetaan nopealle ja turvalliselle suomalaiselle palvelimelle, jossa omatkin kotisivumme sijaitsevat.

Siirrämme nykyisen sivustosi veloituksetta ylläpitoomme. Kysy lisää.

Basic

Nopea ja tietoturvallinen verkkosivusto, joka sisältää kaiken tarpeellisen sekä toimii vaivattomasti.

39
€/kk*
 • Suorituskykyinen palvelin, joka varmistaa WordPress-sivuston nopean latausajan, parantaen käyttäjäkokemusta
 • Sivuston tietoturvan pitäminen ajantasalla
 • Varmuuskopiointi päivittäin. Datan säilytys 7 vuorokautta
 • Kävijäseuranta-analytiikka, jonka avulla pystytään mm. kehittämään suorituskykyä, asettamaan tavoitteita ja optimoimaan markkinointitoimenpiteitä
 • Yksi puhelinnumero ja sähköpostiosoite, mistä saat suoraan sivustosi oman vastuuhenkilön kiinni
 • *39€/kk kotisivut, verkkokaupat 99€/kk Pro-paketilla
Täytä alla oleva lomake ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Pro

Paras vaihtoehto verkkosivuille ja -kaupoille, jotka haluavat kehittyä. Paketin sisältö tukee sivuston kasvua ja kilpailukykyä hakukoneissa.

99
€/kk
 • Sisältää kaikki Basic-paketin ominaisuudet
 • Verkkosivujen ja kuvatiedostojen säännöllinen nopeusoptimointi alasivukohtaisesti
 • Optimoinnilla saadaan Google PageSpeed Insights -testin lukemat vähintään 90/100p tasolle. Tällä on suora positiivinen vaikutus hakukonelöydettävyyteen
 • Kyberuhkasuojattu varmuuskopiointi päivittäin. Datan säilytys 30 vuorokautta. Dataa ei pysty poistamaan ja muokkaamaan, vaikka vihollinen pääsisi kiinni tietoihin
 • Rajaton dataliikennöinti. Sivusto ei kyykkää eikä hidastu massiivisenkaan kävijäliikenteen seurauksena
 • Suora ja nopea viestintäkanava #Slack, jonka kautta kommunikointi Sivustamon kanssa on tehokasta ja nopeaa
Täytä alla oleva lomake ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Premium

Premium-ylläpitopaketti räätälöidään täysin verkkosivujesi tarpeisiin sopivaksi. Kysy lisää ja sovitaan palaveri.

alk.
299
€/kk
 • Sisältää kaikki Basic- ja Pro-pakettien ominaisuudet
 • WordPress-käyttöön optimoitu täysin räätälöity LiteSpeed-palvelin
 • Varmuuskopiointi räätälöidysti
 • Rajaton määrä sähköposteja
 • Tarpeisiin räätälöity palvelinalusta
 • Ruokimme perheesi puolestasi
Täytä alla oleva lomake ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.
Hinnat alv. 0%.

Kaikkiin ylläpitopaketteihimme sisältyy TLS-sertifikaatti, verkkotunnus, nimipalvelimet, sähköpostit ja vähintään 35Gt PCIe-SSD-levytilaa (sivut 10Gt ja sähköpostit 25Gt). Basic-paketin Liikennöinti 10 Gt/kk, Pro- ja Premium-paketeissa on rajaton liikennöinti.

Eikö löytynyt sopivaa vaihtoehtoa?

Mikäli olet kiinnostunut saamaan sivustosi mahdollisimman nopeaksi ja saavuttaa sitä kautta hyötyä hakukonesijoituksissa, niin olemme ehdottomasti oikea kumppani. Siirrämme sivustosi veloituksetta ylläpitoomme.

Voimme luvata, että saamme satavarmasti sivustonne latausajat nopeammiksi meidän WordPress-optimoidulla palvelimellamme.

Lue lisää blogistamme