WordPress-ylläpito

WordPress-ylläpito vs. pelkkä webhotelli

Kun asiakkaat vertailevat WordPress-ylläpitoa ja perinteistä webhotellia, he voivat kohdata hintaeron, joka saattaa aluksi tuntua huomattavalta. Tämä herättää kysymyksen: miksi maksaa enemmän WordPress-ylläpidosta, kun perinteinen webhotelli on edullisempi? Tarkastellaanpa näiden kahden palvelun eroja ja miksi WordPress-ylläpito tarjoaa merkittäviä etuja.

WordPress-ylläpidon laaja palvelukokonaisuus

1. Tietoturva ja päivitykset: WordPress-sivustot ovat yleisiä kohteita verkkohyökkäyksille. Pelkkä webhotelli ei huolehdi sivustosi tietoturvasta tai sen päivityksistä. Tietoturvan varmistamiseksi on tärkeää pitää WordPressin ydin, lisäosat ja teemat jatkuvasti päivitettyinä​​​​. Meidän ylläpidossamme käytössä ovat älykkäät WP-päivitykset, jotka hyödyntävät tekoälyä ja koneoppimista tunnistamaan mahdolliset ongelmat. Päivitykset asennetaan ensin kloonatulle sivustolle, mikä vähentää riskiä, että live-sivusto kohtaa ongelmia.

2. Yksilöity palvelinympäristö: WordPress-ylläpito tarjoaa räätälöidyn palvelinympäristön, joka on optimoitu erityisesti WordPressin tarpeisiin. Tämä tarkoittaa parempaa suorituskykyä ja luotettavuutta verrattuna yleiskäyttöisiin webhotelleihin​​. Käytämme LiteSpeed-teknologiaa ja LSCache-pluginia, jotka parantavat merkittävästi sivustojen nopeutta ja vasteaikoja. Tämä teknologia tarjoaa erinomaista suorituskykyä, joka on kriittistä nykyisessä nopeatempoisessa digitaalisessa ympäristössä.

Toiminnalliset ja asiantuntijatason hyödyt

3. Asiantunteva tuki: WordPress-ylläpitopalvelumme tarjoaa korkeatasoista asiakastukea ja olemme erikoistuneet WordPress-sivustoihin. Tämä voi tarkoittaa nopeampaa ja tehokkaampaa ongelmanratkaisua verrattuna yleisiin webhotellien tukipalveluihin, jotka eivät välttämättä tunne WordPressin erityispiirteitä yhtä hyvin​​. Yrityksemme historia alkaa jo vuodelta 2006, joten meillä on todella pitkä kokemus kotisivutuotannosta ja -optimoinnista, mikä takaa, että voimme tarjota asiakkaillemme parhaita mahdollisia ratkaisuja.

4. Suorituskyky ja latausnopeudet: Meidän ylläpidossamme kaikki meille siirtyneet verkkosivut ja verkkokaupat ovat 100 %:n varmuudella parantaneet latausnopeuksiaan. Tämä johtuu erityisesti siitä, että käytämme omia palvelimia, LiteSpeed-teknologiaa ja LSCache-pluginia. Latausnopeuksilla on suora vaikutus käyttäjäkokemukseen ja hakukonenäkyvyyteen, joten asiakkaamme saavat todella hyvää lisäarvoa. Pro-ylläpidossamme teemme verkkosivujen ja kuvatiedostojen säännöllistä nopeusoptimointia alasivukohtaisesti. Optimoinnilla saadaan Google PageSpeed Insights -testin lukemat vähintään 90/100p tasolle. Tällä on suora positiivinen vaikutus hakukonelöydettävyyteen.

Kustannustehokkuus pitkällä aikavälillä

5. Kustannusten hallinta: Vaikka WordPress-ylläpito saattaa vaikuttaa kalliimmalta etukäteen, se voi säästää kustannuksia pitkällä aikavälillä. Tietoturvariskien hallinta, jatkuva suorituskyvyn optimointi ja teknisen tuen saatavuus voivat ehkäistä merkittäviä ongelmia ja kustannuksia. Esimerkiksi verkkosivuston kaatuminen tai tietoturvaloukkaus voi johtaa suuriin menetyksiin, joita pelkkä webhotelli ei pysty tehokkaasti ehkäisemään tai korjaamaan​​.

6. Ajansäästö ja liiketoiminnan keskittyminen: WordPress-ylläpito vapauttaa yrityksen resursseja, jotka voidaan keskittää liiketoiminnan kehittämiseen sen sijaan, että aikaa ja vaivaa käytetään teknisten ongelmien ratkaisuun ja ylläpitoon​​. Meillä on myös ainutlaatuinen kyky suorittaa optimointia palvelintasolta lähtien, mikä on harvinaista alalla. Tämä optimointi mahdollistaa sivustojen parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

7. Varmuuskopiointi ja toimivuuden monitorointi: Meillä varmuuskopiot otetaan päivittäin ja säilytetään Basic-ylläpidossa 7 vuorokautta ja Pro-ylläpidossa peräti 30 vuorokautta. Käytössämme on kyberuhkasuojattu varmuuskopiointi, joten dataa ei pysty poistamaan ja muokkaamaan, vaikka hakkeri pääsisi tietoihin käsiksi. Varmuuskopiot säilytetään täysin eri ympäristössä kuin viralliset palvelimet ja kaiken varalta meillä on vielä lisäksi varmuuskopioiden päivittäiset varmuuskopiot täysin toisessa kaupungissa. Lisäksi palvelinympäristömme varmistaa, että mahdolliset häiriöt eivät aiheuta katkoksia verkkosivuston toiminnassa. Monitoroimme sivustojen toimivuutta tarkasti, jotta ne toimivat 99,9 % ajasta ilman katkoksia.

Palvelinympäristö ja vihreät arvot

Meidän palvelinympäristömme Helsingissä ei ole pelkästään teknisesti huippuluokkaa, vaan myös ympäristöystävällinen ja kestävä. Olemme sitoutuneet vähentämään hiilijalanjälkeämme ja tukemaan kestävää kehitystä useilla konkreettisilla toimilla:

  • Uusiutuva energia: Palvelinkeskuksemme käyttää yksinomaan uusiutuvaa energiaa. Voimanlähteinä hyödynnämme tuuli- ja vesivoimaa, mikä takaa, että palveluidemme energiankulutus on ympäristön kannalta kestävä ratkaisu.
  • Energiatehokas infrastruktuuri: Modernit laitteemme ja verkkokomponenttimme on valittu niiden energiatehokkuuden perusteella. Seuraamme ja mittaamme jatkuvasti laitteidemme energiankulutusta varmistaaksemme, että ne täyttävät korkeimmat energiatehokkuusstandardit.
  • Korkealaatuiset turvaratkaisut: Palvelinsalimme on varustettu edistyksellisellä palonilmaisinjärjestelmällä ja automaattisella palohälytyksellä. Lisäksi käytämme rakenteellisia ratkaisuja, jotka estävät palon leviämisen tehokkaasti, suojaten samalla palvelinympäristöä ja sen toimintaa.
  • Vihreät arvot käytännössä: Meille ei riitä pelkkä vihreiden arvojen korostaminen; olemme sitoutuneet toteuttamaan ne jokapäiväisessä toiminnassamme. Tämä näkyy sekä energiankäytössämme että tavoissamme suojella ympäristöä ja varmistaa palvelujemme kestävyys.

Näillä toimenpiteillä pyrimme varmistamaan, että tarjoamamme WordPress-ylläpito ei ole vain teknisesti erinomainen, vaan myös ympäristön kannalta vastuullinen valinta.

Miksi valita meidät?

Erikoistumisemme kotisivutuotantoon, ylläpitoon ja optimointiin on alkanut jo vuonna 2006. Tämä pitkä kokemus antaa meille syvällisen ymmärryksen siitä, miten luoda ja ylläpitää tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä verkkosivuja. Ylläpidossamme on yli 550:n yrityksen verkkosivut. Olemme kehittäneet parhaita käytäntöjä, jotka vastaavat nykypäivän nopeasti muuttuvia teknologia- ja markkinointivaatimuksia. Yksi keskeisimmistä eroavaisuuksistamme on omat palvelimemme Helsingissä, jotka on optimoitu tarjoamaan parasta mahdollista suorituskykyä WordPress-sivustoille.

Yhteenveto

WordPress-ylläpidon palvelut ovat laaja-alaisempia ja tarjoavat merkittäviä etuja verrattuna perinteiseen webhotelliin. Kun otetaan huomioon tietoturva, suorituskyky, asiantunteva tuki ja pitkän aikavälin kustannustehokkuus, WordPress-ylläpidon arvo käy selväksi. Asiakkaat, jotka arvostavat turvallista, vakaata ja helposti hallittavaa verkkosivustoa, löytävät varmasti vastinetta rahalleen WordPress-ylläpidon palveluista.

Tutustu lisää meidän WordPress-ylläpitopalveluihin ja miten voimme tukea yrityksesi verkkosivustoa parhaan mahdollisen hyödyn saavuttamiseksi.

Mikäli haluat, että myös yrityksesi sivut toimivat mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti, eivätkä ole joku päivä kadonneet kuin tuhka tuuleen, niin ota yhteyttä.

”Quality means doing it right when no one is looking.”

– Henry Ford