WordPress-ylläpito

Asiakaskokemus: TurunKalusteen kasvutarina – Verkkokaupan menestys Sivustamon ylläpidossa

Johdanto: Verkkokaupan hitaus uhkaa myyntiä

TurunKaluste on tunnettu suomalainen huonekaluliike, joka on palvellut asiakkaitaan jo vuosikymmenen ajan. Kymmenen vuotta sitten he laajensivat toimintaansa verkkoon, tavoitteenaan tuoda laadukkaat huonekalut helposti saataville ympäri Suomea. Verkkokauppa on ollut keskeinen osa heidän kasvustrategiaansa, mutta sen hitaus ja tekniset ongelmat alkoivat uhata yrityksen menestystä. TurunKalusteen toinen yrittäjä Krisse Meriluoto koki, että jotain oli tehtävä – ja nopeasti.

TurunKalusteen haasteet

TurunKalusteen verkkokauppa kärsi hitaasta latausajasta ja usein esiintyvistä käyttökatkoista, jotka eivät vain vähentäneet asiakastyytyväisyyttä, vaan myös vaikuttivat negatiivisesti hakukoneiden sijoituksiin. Asiakkaat jättivät ostoksensa kesken ja siirtyivät kilpailijoiden sivustoille, mikä näkyi selvästi myynnin laskuna.

Verkkokauppamme ongelmat olivat kasvaneet niin suuriksi, että ne alkoivat todella vaikuttaa liiketoimintaamme,” kertoo Krisse. ”Asiakkaamme odottivat nopeaa ja sujuvaa ostokokemusta, mutta emme pystyneet tarjoamaan sitä.

Ratkaisu: Sivustamon WordPress-ylläpito

Krisse päätti etsiä ratkaisua ongelmiinsa ja törmäsi Sivustamon tarjoamiin WordPress-ylläpitopalveluihin. Tutustuttuaan palveluihin ja kuultuaan positiivisia kokemuksia muilta yrityksiltä, hän päätti ottaa yhteyttä.

Päätös siirtää verkkokauppa Sivustamon ylläpitoon oli lopulta helppo. Heidän tarjontansa vaikutti juuri siltä, mitä tarvitsimme – nopeaa, luotettavaa ja asiantuntevaa ylläpitoa,” Krisse sanoo.

Siirto Sivustamon ylläpitoon

Siirtoprosessi käynnistettiin nopeasti ja sujuvasti. Sivustamon tiimi, erityisesti Esko, oli mukana jokaisessa vaiheessa varmistaen, että kaikki sujui suunnitelmien mukaan.

Esko oli korvaamaton apu siirron aikana. Hän piti meidät ajan tasalla ja vastasi kaikkiin kysymyksiimme,” Krisse kiittelee. ”Siirto tapahtui ilman ongelmia ja nopeasti, mikä oli meille erittäin tärkeää, jotta voisimme jatkaa liiketoimintaamme ilman pitkiä katkoja.

Tulokset: Myynnin kasvu ja parempi käyttäjäkokemus

Heti siirron jälkeen TurunKalusteen verkkokauppa alkoi toimia todella paljon nopeammin. PageSpeed Insights -testin pisteet nousivat huipputasolle, mikä tarkoitti parempaa näkyvyyttä hakukoneissa ja sujuvampaa käyttäjäkokemusta. Tämä ei jäänyt huomaamatta asiakkaiden keskuudessa – myynti kasvoi yli 100% edellisiin kuukausiin verrattuna.

Verkkokauppamme nopeus ja suorituskyky ovat nyt huipputasolla. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä ja olemme huomanneet selvän parannuksen myynnissämme,” Krisse kertoo tyytyväisenä.

Yhteenveto: Menestystä yhteistyön voimalla

TurunKalusteen kokemus osoittaa, kuinka tärkeää on valita oikea kumppani verkkokaupan ylläpitoon. Sivustamon asiantuntemus ja omistautuminen varmistivat, että siirto sujui ongelmitta ja tulokset puhuvat puolestaan. Krisse Meriluoto on enemmän kuin tyytyväinen yhteistyöhön.

Sivustamo on ollut juuri se kumppani, jota tarvitsimme. Heidän avulla olemme voineet keskittyä liiketoimintamme kehittämiseen, tietäen, että verkkokauppamme on turvallisissa käsissä,” Krisse summaa.

Ota yhteyttä ja kohtaa verkkokauppasi haasteet

Jos sinunkin verkkokauppasi kaipaa nopeutta ja luotettavuutta, ota yhteyttä Sivustamoon. Meidän WordPress-ylläpitopalvelumme on suunniteltu juuri sinun tarpeitasi varten, olitpa pieni tai suuri yritys. Yhdessä voimme varmistaa, että verkkokauppasi toimii sujuvasti ja tukee liiketoimintasi kasvua.

”Alone we can do so little; together we can do so much.”

– Helen Keller