Hakukoneoptimointi

Löytyykö sivusi Googlesta?

Verkkosivuston todella hyvä ja laadukaskaan sisältö ei toimi kenenkään hyödyksi, jos sivuille ei kukaan löydä. Hakukoneoptimointi on internetsivujen suunnittelua ja toteuttamista hakukoneiden toimintaa ajatellen. Hakukoneoptimoinnilla pyritään verkkosivustojen parhaaseen mahdolliseen hakukonenäkyvyyteen ja optimoinnin ansiosta tiettyjen hakusanojen käyttö sivuillasi parantaa niiden sijoitusta hakutulosten luettelossa. Mitä korkeammalla hakukoneiden hakutuloksissa sivu on, sen varmemmin potentiaaliset asiakkaat sen avaavat. Lisäksi optimoinnilla pyritään lisäämään sivuston sijoitusta myös hakulausekkeiden, eli niin sanottujen pitkän hännän hakusanojen keskuudessa. Myös kuvat ja visuaalisuus ovat osa hakukoneoptimointia, koska visuaaliset elementit parantavat sivuston löydettävyyttä sekä lisäävät kiinnostavuutta. Hakukoneet myös huomioivat sivustojen nopeuden vertaillessaan eri verkkosivuja, eli verkkosivuston suorituskyky otetaan myös huomioon, kun sivustoja muokataan hakukoneystävällisiksi. Hakukoneoptimoinnilla myös varmistetaan että nettisivusi on tehty hakukoneiden ohjeiden mukaisesti.

Kasvata tulostasi

Se, että yrityksesi löytyy hakutulosten kärkipäästä on myös hyvää mainosta ja luo asiakkaalle laadukkaan kuvan yrityksestäsi. Oikealla tavalla toteutetun hakukoneoptimoinnin tulokset näkyvät suoraan yrityksesi kasvavassa tuloksessa, koska kärkipäähän sijoittuminen edistää asiakkaita löytämään sivuston helpommin ja saat lisää uusia mahdollisia asiakkaita vierailemaan ja tutustumaan kotisivuihisi. Hakukoneoptimointi on siis yrityksellesi kustannustehokasta, koska hyvin optimoitu sivusto saa suuren osan kävijöistään ilmaisen hakuliikenteen kautta. Hakukoneoptimointi on panostus yrityksesi näkyvyyteen, brändin parantamiseen sekä markkinointiin. Ota meihin yhteyttä, kun haluat parantaa yrityksesi nettisivujen hakukonenäkyvyyttä.

Ota yhteyttä

Olemme työskennelleet vuonna 2006 alkaneella yritystaipaleella muun muassa heidän kanssaan.

admareyrittajahellekiramiLTnilannipromecprodigyintertpstutowarmiariikkuTurun Uunisepät Oyfenniaplmsalamasaneerauskallioinenhelsingin yliopistoturun yliopistoterveyden ja hyvinvoinnin laitos

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!