Kotisivut

Kotisivut kaikille laitteille

Kotisivut ovat tärkeä tiedotus- ja markkinointikanava ja ne ovatkin usein asiakkaan ensimmäinen kontakti yritykseen tai yhteisöön. Silloin ne myös luovat ensivaikutelman yrityksen toiminnasta, imagosta sekä tarjonnasta, ja näiden perusteella asiakas joko valitsee tai jättää valitsematta. Ei siis ole yhdentekevää miten sivut toimivat, miltä ne näyttävät tai millaista informaatiota ne pitävät sisällään.

Responsiiviset kotisivut

Toteutamme responsiivisia kotisivuja. Eli yrityksesi sivut toimivat täydellisesti kaikilla laitteilla, niin kannettavilla kuin pöytäkoneilla sekä mobiililaitteilla että tabletilla. Google myös antaa paremmat hakusijoitukset mobiiliystävällisille sivuille.

Hakukoneoptimointi

Verkkosivuston todella hyvä ja laadukaskaan sisältö ei toimi kenenkään hyödyksi, jos sivuille ei kukaan löydä. Hakukoneoptimointi on internetsivujen suunnittelua ja toteuttamista hakukoneiden toimintaa ajatellen. Hakukoneoptimoinnilla pyritään verkkosivustojen parhaaseen mahdolliseen hakukonenäkyvyyteen ja optimoinnin ansiosta tiettyjen hakusanojen käyttö sivuillasi parantaa niiden sijoitusta hakulistauksessa. Lue lisää hakukoneoptimoinnista.

Sivuston päivitys

Kotisivujen päivityksen yrityksesi voi tehdä joko itse tai jättää meidän huoleksemme. Jos sivustoa tarvitsee päivittää tasaisin väliajoin, on helpoin ratkaisu tehdä se omatoimisesti helppokäyttöisen sisällönhallintajärjestelmän avulla. Tällöin voit lisätä tai poistaa tekstejä, kuvia tai muuta materiaalia. Päivittäminen on helppoa nettiselaimen kautta, joten et tarvitse erillisiä ohjelmia. Varsinkin tekstimuutokset onnistuvat kaikilta tietokoneen peruskäytön hallitsevilta henkilöiltä, koska sivujen sisältöä muokataan tavallisen tekstinkäsittelyohjelman tavoin. Palveluumme kuuluu päivitysohjeet ja konsultointituki. Tarvittaessa voimme järjestää päivityksestä myös erillisen koulutuksen. Jos sivusto kaipaa vain harvoin päivitystä, voi muutokset jättää tarvittaessa meidän huoleksemme. Muutostoiveet voidaan lähettää vaikkapa sähköpostilla ja tällöin päivitys tapahtuu nopeasti ja tehokkaasti.

Ota yhteyttä

Olemme työskennelleet vuonna 2006 alkaneella yritystaipaleella muun muassa heidän kanssaan.

admareyrittajahellekiramiLTnilannipromecprodigyintertpstutowarmiariikkuTurun Uunisepät Oyfenniaplmsalamasaneerauskallioinenhelsingin yliopistoturun yliopistoterveyden ja hyvinvoinnin laitos

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!