Kotisivut

Responsiiviset kotisivut

Toteutamme responsiivisia kotisivuja. Yrityksesi sivut toimivat siis täydellisesti kaikilla laitteilla. Google myös antaa paremmat hakusijoitukset mobiiliystävällisille sivuille.

Kotisivut ovat tärkeä tiedotus- ja markkinointikanava, ja ne ovatkin usein asiakkaan ensimmäinen kontakti yritykseen tai yhteisöön. Silloin ne myös luovat ensivaikutelman yrityksen toiminnasta, imagosta sekä tarjonnasta, ja näiden perusteella asiakas joko valitsee tai jättää valitsematta. Ei siis ole yhdentekevää miten sivut toimivat, miltä ne näyttävät tai millaista informaatiota ne pitävät sisällään.

Hakukoneoptimointi

Verkkosivuston todella hyvä ja laadukaskaan sisältö ei toimi kenenkään hyödyksi, jos sivuille ei kukaan löydä. Hakukoneoptimointi on internetsivujen suunnittelua ja toteuttamista hakukoneiden toimintaa ajatellen. Hakukoneoptimoinnilla pyritään verkkosivustojen parhaaseen mahdolliseen hakukonenäkyvyyteen ja optimoinnin ansiosta tiettyjen hakusanojen käyttö sivuillasi parantaa niiden sijoitusta hakulistauksessa.

Sivuston päivitys

Kotisivujen päivityksen yrityksesi voi tehdä joko itse tai jättää meidän huoleksemme. Jos sivustoa tarvitsee päivittää tasaisin väliajoin, on helpoin ratkaisu tehdä se omatoimisesti helppokäyttöisen sisällönhallintajärjestelmän avulla. Tällöin voit lisätä tai poistaa tekstejä, kuvia tai muuta materiaalia. Päivittäminen on helppoa nettiselaimen kautta, joten et tarvitse erillisiä ohjelmia. Varsinkin tekstimuutokset onnistuvat kaikilta tietokoneen peruskäytön hallitsevilta henkilöiltä, koska sivujen sisältöä muokataan tavallisen tekstinkäsittelyohjelman tavoin. Palveluumme kuuluu päivitysohjeet ja konsultointituki. Tarvittaessa voimme järjestää päivityksestä myös erillisen koulutuksen. Jos sivusto kaipaa vain harvoin päivitystä, voi muutokset jättää tarvittaessa meidän huoleksemme. Muutostoiveet voidaan lähettää vaikkapa sähköpostilla ja tällöin päivitys tapahtuu nopeasti ja tehokkaasti.

Nettisivujen kieliversiot

Onko asiakaskuntasi kansainvälistä? Haluatko tarjota tietoa englanniksi, saksaksi tai vaikka mandariinikiinaksi? Teemme sivustostasi niin monta kieliversiota kuin tarvitset. Meidän kauttamme saat käännökset kotisivuillesi, verkkokauppaan, esitteisiin tai vaikka someen – tietenkin vankalla ammattitaidolla tehtynä.

Löytyykö sivusi Googlesta?

Verkkosivuston todella hyvä ja laadukaskaan sisältö ei toimi kenenkään hyödyksi, jos sivuille ei kukaan löydä. Hakukoneoptimointi on internetsivujen suunnittelua ja toteuttamista hakukoneiden toimintaa ajatellen. Hakukoneoptimoinnilla pyritään verkkosivustojen parhaaseen mahdolliseen hakukonenäkyvyyteen ja optimoinnin ansiosta tiettyjen hakusanojen käyttö sivuillasi parantaa niiden sijoitusta hakutulosten luettelossa. Mitä korkeammalla hakukoneiden hakutuloksissa sivu on, sen varmemmin potentiaaliset asiakkaat sen avaavat. Lisäksi optimoinnilla pyritään lisäämään sivuston sijoitusta myös hakulausekkeiden, eli niin sanottujen pitkän hännän hakusanojen keskuudessa. Myös kuvat ja visuaalisuus ovat osa hakukoneoptimointia, koska visuaaliset elementit parantavat sivuston löydettävyyttä sekä lisäävät kiinnostavuutta. Hakukoneet myös huomioivat sivustojen nopeuden vertaillessaan eri verkkosivuja, eli verkkosivuston suorituskyky otetaan myös huomioon, kun sivustoja muokataan hakukoneystävällisiksi. Hakukoneoptimoinnilla myös varmistetaan että nettisivusi on tehty hakukoneiden ohjeiden mukaisesti.

Kasvata tulostasi

Se, että yrityksesi löytyy hakutulosten kärkipäästä on myös hyvää mainosta ja luo asiakkaalle laadukkaan kuvan yrityksestäsi. Oikealla tavalla toteutetun hakukoneoptimoinnin tulokset näkyvät suoraan yrityksesi kasvavassa tuloksessa, koska kärkipäähän sijoittuminen edistää asiakkaita löytämään sivuston helpommin ja saat lisää uusia mahdollisia asiakkaita vierailemaan ja tutustumaan kotisivuihisi. Hakukoneoptimointi on siis yrityksellesi kustannustehokasta, koska hyvin optimoitu sivusto saa suuren osan kävijöistään ilmaisen hakuliikenteen kautta. Hakukoneoptimointi on panostus yrityksesi näkyvyyteen, brändin parantamiseen sekä markkinointiin. Ota meihin yhteyttä, kun haluat parantaa yrityksesi nettisivujen hakukonenäkyvyyttä.

Ota yhteyttä

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Olemme työskennelleet vuonna 2006 alkaneella yritystaipaleella muun muassa heidän kanssaan.

admareyrittajahellekiramiLTnilannipromecunicaintertpstutowarmiariikkuTurun Uunisepät Oyfenniamarkku kaurialasalamasaneerauslogokallioinenhelsingin yliopistoturun yliopistoterveyden ja hyvinvoinnin laitos

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!