Me

Työntekijät

Arttu Arojoki

Arttu Arojoki
Toimitusjohtaja

Toimitusjohtajamme Arttu, Heidekenillä syntynyt urheilumies, on toiminut yrittäjänä vuodesta 2006. Hän on opiskellut Turun yliopistossa tietojenkäsittelytiedettä ja taloustiedettä. Työntekijöiden viihtyvyys on tälle kotisivujen, verkkokaupan, mainonnan ja markkinoinnin ammattilaiselle kaiken A ja O. Hauskana yksityiskohtana kerrottakoon, että ystävällinen, iloinen, reilu ja positiivinen Arttu loi ja ylläpiti vuosituhannen vaihteessa yhtä Suomen suurimmista huumorisivustoista. Yli 100 kokopäiväistä hääkuvausta tehnyt Arttu on saanut myös kansainvälistä tunnustusta maailman suurimman hääkuvausjärjestön kilpailussa. Hän on voittanut maailman suurimman salibandyturnauksen maalikuninkuuden, urheillut SM-tasolla, treenannut Manchester Unitedin jalkapallohallissa ja valmentanut FC Interin junioreiden jalkapalloa.

Henri Wikström

Henri Wikström
Myyntipäällikkö

Myyntipäällikkömme Henri on työskennellyt myyntialalla seitsemän vuotta, joista viisi digitaalisen markkinoinnin parissa. Parhaan piristyksen päiväänsä Henri saa hyvän asiakaskokemuksen tuottamisesta ja hyvin tehdystä työstä saamastaan palautteesta. Jotain kertoo se, että maanlaajuisessa myyntiorganisaatiossa toimiessaan hän sai kahdesti tunnustusta koko yrityksen parhaasta asiakastyytyväisyydestä! Vapaa-aikansa Henri saa kulumaan auttaessaan puolisonsa maatilalla, jossa odottaa satapäinen eläinlauma. Nelijalkaisista kaikkein lähimpänä Henrin sydäntä ovat kissat, erityisesti oma 3-vuotias tyttökissa Kinuski. Kun aikaa eläimiltä jää, se kuluu elokuvien, pc-pelien ja musiikin parissa. Musiikkiin liittyvänä yksityiskohtana kerrottakoon, että nuoresta iästään huolimatta Henri ehti nähdä Kurt Cobainin ja Nirvanan keikalla Ruisrockissa – puolitoistavuotiaana lastenrattaista käsin. ”Hyvä keikka oli!”, Henri toteaa.

Noora Laahanen

Noora Laahanen
Projektikoordinaattori

Projektikoordinaattorimme Noora on lähtöisin Lappeenrannasta. Web- ja graafinen suunnittelu on kiinnostanut yrittäjätaustaista Nooraa nuoresta pitäen. Työkokemusta hänelle on kertynyt rutkasti myös myynnin ja markkinoinnin parista. Kotona Nooralla on kaksi pörröistä suomenlapinkoiraa, ja niiltä jäävä vapaa-aika kuluu hevostallilla. ”Kaverit tietää miut siitä, että siivoan koko ajan”, Noora naurahtaa.

Tomi Kanko

Tomi Kanko
Markkinointipäällikkö

Markkinointipäällikkömme Tomi on työskennellyt myyntialalla yhdeksän vuotta, joista kahdeksan digitaalisen markkinoinnin parissa. "Yrityksille on tärkeää hyvin suunniteltu palvelutarjooma ja viestintä", Tomi kertoo. "Ajat muuttuvat nopeasti ja myös tavat tehdä ja näkyä sen myötä". Tomin kiinnostuksen kohteet ovat 80-luvun toimintaelokuvat ja ninjutsu. Myös lätkätreeneissä tulee vietettyä aikaa. Elämän suurimpina tavoitteina työn ulkopuolella Tomilla on tavata kaikkien aikojen näyttelijä Arnold Schwarzenegger ja saada nimikirjoitus Jouni Rokaman pelipaitaan. Molemmat saavuttamatta toistaiseksi.

Henri Landvik

Henri Landvik
Tekninen kehittäjä

Teknisen kehittäjämme Henrin erityisosaaminen on ohjelmointi. Suurimpiin ammatillisiin saavutuksiinsa tämä tietojenkäsittelyn tradenomi lukee vaikeiden projektien loppuunviennin. 140 kiloa aikanaan penkistä punnertanut Henri on myös pokannut kaksi mitalia poliisien yleisurheilun SM-kisoista.

Agon Germizaj

Agon Germizaj
Web-suunnittelija

Agon on julkaissut vuosien aikana useita satoja eri kotisivuja, ja hänellä on työhön erittäin hyvää visuaalista silmää. Hän siirtyi alalle, kun muutti Suomeen vuonna 2008. Kansatieteestä kotimaassaan valmistunut Agon on myös moniammattilainen. Hän on toiminut toimittajana, ravintoloitsijana, yrittäjänä, jalkapalloilijana ja web-suunnittelijana. Agon puhuu kuutta kieltä – ja joskus päivän aikana tulee puhuttua ja kirjoitettua jopa viittä niistä.

Kristiina Erkko

Kristiina Erkko
Graafikko

Graafikkomme Kristiina sai piirtämisen taidon syntymälahjana. Lempipuuhakseen hän mainitsee kuvan tekemisen ja muokkaamisen – still-kuvista animaatioon. Toistakymmentä vuotta graafisia töitä tehneellä Kristiinalla on kolme alan ammattitutkintoa takataskussaan, viimeisimpänä Medianomi (AMK), journalismi. Luonteeltaan uteliaalle, innostuvalle ja tekevälle Kristiinalle luonto on monella tasolla tärkeä, ja hän tarttuu mielellään myös kirjoihin: elämäkertoihin ja kulttuurihistoriaan hän ei kyllästy koskaan. Vapaa-ajallaan hän käy avopuolisonsa kanssa kannustamassa FC Interiä ja hurisee Muska-kissansa kanssa. Jos muuta tekemistä ei löydy, Kristiinan ihana, vanha puutalo on aina valmis pieneen remonttiin.

Valtteri Pänkäläinen

Valtteri Pänkäläinen
Graafikko

Graafikkomme Valtteri on vahvimmillaan Illustratorin ja InDesignin parissa. Iloiseksi ja sosiaaliseksi jannuksi itseään kuvaileva Valtteri on koulutukseltaan markkinointi-/AD-assistentti. Hän tykkää työskennellä tiimissä ja viettää mielellään vapaa-aikaa kavereiden kanssa. Kotona Valtteria odottaa 3-vuotias labradorinnoutaja Rufa. Motto: ”Yksinkertainen on kaunista”.

Sinä?

Sinustako seuraava sivustamolainen?

Haluaisitko meille töihin? Etsimme jatkuvasti innokkaita ja motivoituneita tekijöitä kasvavaan joukkoomme. Lähetä Artulle avoin hakemus ja kerro, miksi tarvitsemme juuri sinut osaksi tiimiämme. Palaamme pian asiaan!

Tyytyväisiä

asiakkaitamme

Olemme työskennelleet vuonna 2006 alkaneella yritystaipaleella muun muassa heidän kanssaan.

admareyrittajahellekiramiLTnilannipromecunicaintertpstutowarmiariikkuTurun Uunisepät Oyfenniamarkku kaurialasalamasaneerauslogokallioinenhelsingin yliopistoturun yliopistoterveyden ja hyvinvoinnin laitos

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!