Tarina

Kuinka kaikki alkoi?

Vauhdin hurma ja itsenäisyyden tunne ovat mahtavia, kun yläasteikäinen pääsee mopon selkään. Näin ainakin luulen, vaikka mopot eivät minua kiinnostaneetkaan. Nettisivujen tekeminen kiinnosti. Se koukutti yläasteella.

Tein ensin sivuja omaksi ilokseni. Vuosituhannen vaihteessa huomasin luoneeni ja ylläpitäväni huumorisivustoa, joka oli yksi Suomen suurimmista. Tämän minä osaan, tässä minä olen hyvä. Äitini ja setäni esimerkki rohkaisi minua perustamaan oman yrityksen. Yliopisto-opiskelujen ohessa syntynyt Arttu Arojoki Tmi aloitti toimintansa vuonna 2006. Ensimmäiset yrityssivut valmistin äidilleni ja sedälleni.

Nyt, yli kymmenen vuotta myöhemmin, minulla on oma toimisto Turun keskustassa. Olen saanut harrastuksestani työn ja minulla on viisi vakituista työntekijää. Huippuosaajia jokainen, vaikka eivät pärjääkään minulle toimistolla dartsin heitossa. Kilpailu ja urheilu ovat minulla veressä. Jalkapallo- ja salibandyharrastukset ovat ruokkineet kilpailuviettiä pienestä pitäen. Nykyään yritykseni tekee yhteistyötä muutamien urheiluseurojen ja urheilijoiden kanssa. Haluan auttaa osaltani, että juniorit – ja miksei vanhemmatkin – harrastajat saavat kokea samoja elämyksiä.

Työnteko on joukkuepeliä siinä missä jalkapallo tai salibandykin. Viihtyminen työyhteisössä on minulle tärkeää. Edellä mainittu päivittäinen darts-kilpailu on yksi esimerkki siitä, että pilke on säilynyt silmäkulmassa, vaikka huumorisivusto onkin taakse jäänyttä elämää. Haluan, että viihtyvyyden lisäksi työolosuhteet ovat kunnossa. Erinomaiset työkoneet ja ergonomiset sähköpöydät pitävät tästä myös omalta osaltaan huolen.

Yritys on kasvanut. Sen toimipiste on muuttunut. Myös nimen oli aika muuttua. Koin, että Arttu Arojoki Tmi henkilöityy liikaa minuun. Tuntui hassulta enää markkinoida yritystä vain omalla nimellä, kun mukana on nyt useampikin työntekijä. Uskon, että myös työntekijät ovat mielissään, kun puhelimeen ei tarvitse vastata enää kahdella nimellä.

Nautin työstäni yhtä paljon kuin nuorena poikana. Nautin siitä, että saan käyttää osaamistani nyt muiden iloksi. Arojoki tunnetaan jo alalla, nyt on aika tehdä Sivustamosta tunnettu.

Arttu Arojoki

Arttu Arojoki
Toimitusjohtaja
Sivustamo Oy

Tyytyväisiä

asiakkaitamme

Olemme työskennelleet vuonna 2006 alkaneella yritystaipaleella muun muassa heidän kanssaan.

admareyrittajahellekiramiLTnilannipromecprodigyintertpstutowarmiariikkupernionseudunlehtifenniaplmsalamasaneerauskallioinenhelsingin yliopistoturun yliopistoterveyden ja hyvinvoinnin laitos

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!