Verkkokaupat

Verkkokaupan perustaminen

Oletko kiinnostunut perustamaan uuden verkkokaupan tai liittämään sellaisen vanhoille sivuillesi? Me toteutamme laadukkaan, asiakasystävällisen ja myyvän verkkokaupan.

Verkkokaupan ominaisuuksia mm.

  • Helppokäyttöinen hallintapaneeli

  • Suosituimmat maksutavat ilman kiinteitä kuluja

  • Valmiit integraatiot käytetyimpiin logistiikkayhtiöihin

  • Lukuisia valmiita laajennuksia ja kattavat rajapinnat

  • Kattavat ohjeet ja asiantunteva asiakaspalvelu

Suomalainen ohjelmisto

Käytämme useimmissa projekteissa suomalaista MyCashflow-ohjelmistoa, jonka monipuolisilla ominaisuuksilla verkkokaupan toteuttaminen käy sujuvasti. Ohjelmisto tarjoaa verkkokaupan kehittämiseen kaikki tärkeimmät verkkokaupan markkinointi- ja myynninedistämistyökalut.

MyCashflow’ssa pystyt toimittamaan asiakkaillesi lähetettävät tilaus- ja toimitusvahvistukset sähköpostin lisäksi tekstiviestillä, minkä ansiosta asiakas saa nopeasti reaaliaikaiset tiedot tilauksen tilasta. Voit myös tulostaa automaattisesti täytetyt osoitekortit ja palautuskortit suoraan verkkokauppasi hallinnasta. Ohjelmiston etuihin kuuluu tilausten pikakäsittely, jonka avulla teet kaikki tilauksen käsittelyvaiheet yhdellä kertaa. Varasto- ja tuotevalikoiman hallinta on näin ollen helppoa ja vaivatonta.

Kasvata myyntiä

Voit kasvattaa yrityksesi myyntiä erilaisilla kampanjoilla ja alennuskupongeilla, joita voit laatia MyCashflow’ssa. Voit lisätä verkkokauppaan sosiaalisen median tykkäys- ja jakonapit, joiden avulla sivujen sisällön jakaminen helpottuu. Näin asiakaskunta laajenee ja yrityksesi näkyvyys kasvaa. Lisäksi ohjelmiston avulla voit luoda kaupastasi useita kieliversioita, joten saat helposti verkkokaupastasi kansainvälisen.

Tietoturva

MyCashflow tarjoaa tietoturvallisen kodin verkkokaupallesi, koska tietojen turvallisuus on aina ykkösprioriteetti MyCashflow’n tuotekehityksessä. Ohjelmisto on täysin ylläpidetty: kaikki tiedot varmuuskopioidaan vähintään tunnin välein ja kaikki laitteet ja verkot on suojattu palomuurein. MyCashflow-verkkokauppasi toimintaa valvotaan ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, minkä ansiosta pieniinkin häiriöihin reagoidaan nopeasti.

Ota yhteyttä

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Olemme työskennelleet vuonna 2006 alkaneella yritystaipaleella muun muassa heidän kanssaan.

admareyrittajahellekiramiLTnilannipromecunicaintertpstutowarmiariikkuTurun Uunisepät Oyfenniamarkku kaurialasalamasaneerauslogokallioinenhelsingin yliopistoturun yliopistoterveyden ja hyvinvoinnin laitos

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!