Verkkokaupat

Verkkokaupan perustaminen

Oletko kiinnostunut perustamaan uuden verkkokaupan tai liittämään sellaisen vanhoille sivuillesi? Me osaamme toteuttaa laadukkaan, asiakasystävällisen ja myyvän verkkokaupan.

Verkkokaupan ominaisuuksia mm.

  • Helppokäyttöinen hallintapaneeli

  • Suosituimmat maksutavat ilman kiinteitä kuluja

  • Valmiit integraatiot käytetyimpiin logistiikkayhtiöihin

  • Lukuisia valmiita laajennuksia ja kattavat rajapinnat

  • Kattavat ohjeet ja asiantunteva asiakaspalvelu

Suomalainen ohjelmisto

Käytämme useimmissa projekteissa suomalaista MyCashflow-ohjelmistoa, jonka monipuolisilla ominaisuuksilla verkkokaupan toteuttaminen käy sujuvasti. Ohjelmistolla on tarjota verkkokaupan kehittämiseen kaikki tärkeimmät verkkokaupan markkinointi- ja myynninedistämistyökalut.

MyCashflow'n avulla pystyt verkkokaupassasi toimittamaan asiakkaillesi lähetettävät tilaus- ja toimitusvahvistukset sähköpostin lisäksi tekstiviestillä, jonka ansiosta asiakas saa nopeasti reaaliaikaiset tiedot tilauksen tilasta. Voit myös tulostaa automaattisesti täytetyt osoitekortit ja palautuskortit suoraan verkkokauppasi hallinnasta. Ohjelmiston etuihin kuuluu myös tilausten pikakäsittely, jonka avulla teet kaikki tilauksen käsittelyvaiheet yhdellä kertaa. Varasto- ja tuotevalikoiman hallinta on näin ollen helppoa ja vaivatonta.

Kasvata myyntiä

Voit kasvattaa yrityksesi myyntiä erilaisilla kampanjoilla ja alennuskupongeilla, joita voit laatia MyCashflow`n avulla. Verkkokauppaan voit lisätä sosiaalisen median tykkäys- ja jakonapit, joiden avulla sivujen sisällön jakaminen helpottuu ja näin asiakaskunta laajenee ja yrityksesi näkyvyys kasvaa. Lisäksi ohjelmiston avulla voit luoda kaupastasi useita kieliversioita, joten saat helposti verkkokaupastasi kansainvälisen.

Tietoturva

MyCashflow tarjoaa tietoturvallisen kodin verkkokaupallesi, koska tietojen turvallisuus on aina ykkösprioriteetti MyCashflow`n tuotekehityksessä. Ohjelmisto on täysin ylläpidetty ja mm. kaikki tiedot varmuuskopioidaan vähintään tunneittain ja kaikki laitteet ja verkot on suojattu palomuurein. MyCashflow-verkkokauppasi toimintaa valvotaan ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, jonka ansiosta pieniinkin häiriöihin reagoidaan nopeasti.

Ota yhteyttä

Olemme työskennelleet vuonna 2006 alkaneella yritystaipaleella muun muassa heidän kanssaan.

admareyrittajahellekiramiLTnilannipromecprodigyintertpstutowarmiariikkuTurun Uunisepät Oyfenniaplmsalamasaneerauskallioinenhelsingin yliopistoturun yliopistoterveyden ja hyvinvoinnin laitos

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!