Yritys

Sivustamo Oy

Sivustamo Oy:n tarina alkoi 2006, kun toimitusjohtajamme perusti toiminimen, Arttu Arojoki Tmi:n, ja alkoi tehdä työkseen kotisivuja. Yritys kasvoi, kunnes vuonna 2017 vanha nimi sai väistyä ja tilalle tuli Sivustamo Oy. Kotisivujen lisäksi Sivustamo tarjoaa luovan suunnittelun palveluja, sisällöntuotantoa, markkinointia ja Google-mainontaa. Se työllistää seitsemän oman alansa asiantuntijaa ja kasvaa yhä.
Lue alapuolelta lisää Sivustamosta työpaikkana ja sen työntekijöistä. Koko tarinamme voit lukea tästä.

Sivustamo työpaikkana

kuka

Sivustamolla jokainen työntekijä on saman arvoinen. Kaikki pääsevät vaikuttamaan ja päättämään asioista.

kuka

Viihtyisällä toimistolla on rento ilmapiiri, jota mukavat työkaverit ylläpitävät. Äänieristetyn neuvottelutilan ansiosta palaverit ja puhelut voi hoitaa rauhassa.

kuka

Työpaikalla vallitsee avoimuus. Työntekijät voivat tarkastaa myös toimitusjohtajan menot yhteisestä kalenterista.

kuka

Laajat työterveyspalvelut pitävät huolen jokaisen työntekijän fyysisestä hyvinvoinnista. Laadukkaat työkoneet, -tuolit ja sähköpöydät varmistavat ergonomisuuden ja työmukavuuden.

kuka

Yritys tarjoaa mahdollisuuden osallistua erilaisiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

kuka

Etätyömahdollisuuden ansiosta töitä voi tehdä kotoa tai vaikka kesämökiltä käsin.

kuka

Joustavat työajat tekevät tilaa muille elämänalueille ja mukautuvat jokaisen työntekijän omiin tarpeisiin.

Yhteinen lounas

Käymme yhdessä lounaalla joka kuukausi. Arkista puurtamista piristää myös mm. tyky-päivät ja päivittäinen dartsin heitto.

Työntekijät

Arttu Arojoki

Arttu Arojoki
Toimitusjohtaja

Toimitusjohtajamme Arttu, Heidekenillä syntynyt urheilumies, on toiminut yrittäjänä vuodesta 2006. Hän on opiskellut Turun yliopistossa tietojenkäsittelytiedettä ja taloustiedettä. Työntekijöiden viihtyvyys on tälle kotisivujen, verkkokaupan, mainonnan ja markkinoinnin ammattilaiselle kaiken A ja O. Hauskana yksityiskohtana kerrottakoon, että ystävällinen, iloinen, reilu ja positiivinen Arttu loi ja ylläpiti vuosituhannen vaihteessa yhtä Suomen suurimmista huumorisivustoista. Yli 100 kokopäiväistä hääkuvausta tehnyt Arttu on saanut myös kansainvälistä tunnustusta maailman suurimman hääkuvausjärjestön kilpailussa. Hän on voittanut maailman suurimman salibandyturnauksen maalikuninkuuden, urheillut SM-tasolla, treenannut Manchester Unitedin jalkapallohallissa ja valmentanut FC Interin junioreiden jalkapalloa.

Ossi Laine

Ossi Laine
Asiakaspäällikkö

Myynnistä ja asiakkuuksista vastuuta kantava Ossi elää asiakkaiden haasteiden ratkaisemisesta ja hyvästä asiakaspalvelusta. Verbaalisesti lahjakkaan Ossin erityisosaaminen on runoilun lisäksi organisointikyky. Hän mainitsee lempiruoakseen paahdetun siian parsapedillä ja suurimmaksi urheilusaavutuksekseen Tukholman maratonin vuonna 2010. AMK-insinöörin päättötyönään Ossi suunnitteli mekaanisen tekokoskilaitteen Naantalin Muumimaailmaan. Motto: ”Kaikki on neuvoteltavissa”.

Henri Landvik

Henri Landvik
Tekninen kehittäjä

Teknisen kehittäjämme Henrin erityisosaaminen on ohjelmointi. Suurimpiin ammatillisiin saavutuksiinsa tämä tietojenkäsittelyn tradenomi lukee vaikeiden projektien loppuunviennin. 140 kiloa aikanaan penkistä punnertanut Henri on myös pokannut kaksi mitalia poliisien yleisurheilun SM-kisoista.

Santeri Ekdahl

Santeri Ekdahl
Web-suunnittelija

Web-suunnittelijamme Santerin kiinnostus webbijuttuihin alkoi jo nuoressa iässä. Hän yrittää pysyä teknologiassa pari askelta edellä ja tykkääkin lähestyä ongelmia tulevaisuus mielessä. Sydämeltään aina tamperelainen Santeri opiskelee Turun yliopistossa tietojenkäsittelytiedettä ja aikoo valmistua lähiaikoina. Modernia taidetta, AC Milania, kulttuureja, musiikkia ja koodausta arvostava Santeri käy kesäisin reppureissaamassa Euroopassa ja talvisin lumilautailemassa. Vanha kunnon avokadotoasti uppoaa Santerille aina. Hän majoittaa sohvasurffaajia läpi vuoden ja on sitä kautta saanut todella hyviä kontakteja maailmalle.

Kristiina Erkko

Kristiina Erkko
Graafikko

Graafikkomme Kristiina sai piirtämisen taidon syntymälahjana. Lempipuuhakseen hän mainitsee kuvan tekemisen ja muokkaamisen – still-kuvista animaatioon. Toistakymmentä vuotta graafisia töitä tehneellä Kristiinalla on kolme alan ammattitutkintoa takataskussaan, viimeisimpänä Medianomi (AMK), journalismi. Luonteeltaan uteliaalle, innostuvalle ja tekevälle Kristiinalle luonto on monella tasolla tärkeä, ja hän tarttuu mielellään myös kirjoihin: elämäkertoihin ja kulttuurihistoriaan hän ei kyllästy koskaan. Vapaa-ajallaan hän käy avopuolisonsa kanssa kannustamassa FC Interiä ja hurisee Muska-kissansa kanssa. Jos muuta tekemistä ei löydy, Kristiinan ihana, vanha puutalo on aina valmis pieneen remonttiin.

Valtteri Pänkäläinen

Valtteri Pänkäläinen
Graafikko

Graafikkomme Valtteri on vahvimmillaan Illustratorin ja InDesignin parissa. Iloiseksi ja sosiaaliseksi jannuksi itseään kuvaileva Valtteri on koulutukseltaan markkinointi-/AD-assistentti. Hän tykkää työskennellä tiimissä ja viettää miellään vapaa-aikaa kavereiden kanssa. Kotona Valtteria odottaa 3-vuotias labradorinnoutaja Rufa. Motto: ”Yksinkertainen on kaunista”.

Heli Koponen

Heli Koponen
Sisällöntuottaja

Sisällöntuottajamme Heli on koulutukseltaan filosofian maisteri. Hän opiskeli Turun yliopistossa mediatutkimusta, kirjallisuutta ja kulttuurihistoriaa. Monipuolinen, oikeakielinen ja luova sanankäyttö on Helille tärkeää. Opintoalojensa lisäksi Heli suhtautuu intohimoisesti true crimeen, kissoihin ja arjen löytöretkeilyyn. Hän kirjoitti sekä kandinsa että gradunsa TV-sarjoista, mutta ei omista televisiota.

Sinä?

Sinustako seuraava sivustamolainen?

Haluaisitko meille töihin? Etsimme jatkuvasti innokkaita ja motivoituneita tekijöitä kasvavaan joukkoomme. Lähetä Artulle avoin hakemus ja kerro, miksi tarvitsemme juuri sinut osaksi tiimiämme. Palaamme pian asiaan!

Kuvagalleria

Tyytyväisiä

asiakkaitamme

Olemme työskennelleet vuonna 2006 alkaneella yritystaipaleella muun muassa heidän kanssaan.

admareyrittajahellekiramiLTnilannipromecprodigyintertpstutowarmiariikkuTurun Uunisepät Oyfenniaplmsalamasaneerauskallioinenhelsingin yliopistoturun yliopistoterveyden ja hyvinvoinnin laitos

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!