Yritys

Sivustamo Oy

Sivustamo Oy:n tarina alkoi 2006, kun toimitusjohtajamme perusti toiminimen, Arttu Arojoki Tmi:n, ja alkoi tehdä työkseen kotisivuja. Yritys kasvoi, kunnes vuonna 2017 vanha nimi sai väistyä ja tilalle tuli Sivustamo Oy. Kotisivujen lisäksi Sivustamo tarjoaa luovan suunnittelun palveluja, sisällöntuotantoa, markkinointia ja Google-mainontaa. Se työllistää kymmenen oman alansa asiantuntijaa ja kasvaa yhä.
Lue alapuolelta lisää Sivustamosta työpaikkana ja sen työntekijöistä. Koko tarinamme voit lukea tästä.

Sivustamo työpaikkana

Samanarvoisuus

Sivustamolla jokainen työntekijä on saman arvoinen. Kaikki pääsevät vaikuttamaan ja päättämään asioista.

Tulospalkkiojärjestelmä

Tulospalkkiojärjestelmällä motivoimme henkilöstöä ja kehitämme tekemistämme niin, että suuntaamme tarmomme tehokkaasti asiakkaan hyväksi.

Viihtyisä toimisto

Viihtyisällä toimistolla on rento ilmapiiri, jota mukavat työkaverit ylläpitävät. Äänieristetyn neuvottelutilan ansiosta palaverit ja puhelut voi hoitaa rauhassa.

Avoimuus

Työpaikalla vallitsee avoimuus. Työntekijät voivat tarkastaa myös toimitusjohtajan menot yhteisestä kalenterista.

Työterveys

Laajat työterveyspalvelut pitävät huolen jokaisen työntekijän fyysisestä hyvinvoinnista.

Laadukkaat työvalineet

Laadukkaat työkoneet, -tuolit ja sähköpöydät varmistavat ergonomisuuden ja työmukavuuden.

Koulutukset

Yritys tarjoaa mahdollisuuden osallistua erilaisiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Etätyö

Etätyömahdollisuuden ansiosta töitä voi tehdä kotoa tai vaikka kesämökiltä käsin.

Joustavat työajat

Joustavat työajat tekevät tilaa muille elämänalueille ja mukautuvat jokaisen työntekijän omiin tarpeisiin.

Tyky

Käymme yhdessä lounaalla joka kuukausi. Arkista puurtamista piristää myös mm. tyky-päivät ja päivittäinen dartsin heitto.

Työntekijät

Arttu Arojoki

Arttu Arojoki
Toimitusjohtaja

Toimitusjohtajamme Arttu, Heidekenillä syntynyt urheilumies, on toiminut yrittäjänä vuodesta 2006. Hän on opiskellut Turun yliopistossa tietojenkäsittelytiedettä ja taloustiedettä. Työntekijöiden viihtyvyys on tälle kotisivujen, verkkokaupan, mainonnan ja markkinoinnin ammattilaiselle kaiken A ja O. Hauskana yksityiskohtana kerrottakoon, että ystävällinen, iloinen, reilu ja positiivinen Arttu loi ja ylläpiti vuosituhannen vaihteessa yhtä Suomen suurimmista huumorisivustoista. Yli 100 kokopäiväistä hääkuvausta tehnyt Arttu on saanut myös kansainvälistä tunnustusta maailman suurimman hääkuvausjärjestön kilpailussa. Hän on voittanut maailman suurimman salibandyturnauksen maalikuninkuuden, urheillut SM-tasolla, treenannut Manchester Unitedin jalkapallohallissa ja valmentanut FC Interin junioreiden jalkapalloa.

Henri Wikström

Henri Wikström
Myyntipäällikkö

Myyntipäällikkömme Henri on työskennellyt myyntialalla seitsemän vuotta, joista viisi digitaalisen markkinoinnin parissa. Parhaan piristyksen päiväänsä Henri saa hyvän asiakaskokemuksen tuottamisesta ja hyvin tehdystä työstä saamastaan palautteesta. Jotain kertoo se, että maanlaajuisessa myyntiorganisaatiossa toimiessaan hän sai kahdesti tunnustusta koko yrityksen parhaasta asiakastyytyväisyydestä! Vapaa-aikansa Henri saa kulumaan auttaessaan puolisonsa maatilalla, jossa odottaa satapäinen eläinlauma. Nelijalkaisista kaikkein lähimpänä Henrin sydäntä ovat kissat, erityisesti oma 3-vuotias tyttökissa Kinuski. Kun aikaa eläimiltä jää, se kuluu elokuvien, pc-pelien ja musiikin parissa. Musiikkiin liittyvänä yksityiskohtana kerrottakoon, että nuoresta iästään huolimatta Henri ehti nähdä Kurt Cobainin ja Nirvanan keikalla Ruisrockissa – puolitoistavuotiaana lastenrattaista käsin. ”Hyvä keikka oli!”, Henri toteaa.

Noora Laahanen

Noora Laahanen
Projektikoordinaattori

Projektikoordinaattorimme Noora on lähtöisin Lappeenrannasta. Web- ja graafinen suunnittelu on kiinnostanut yrittäjätaustaista Nooraa nuoresta pitäen. Työkokemusta hänelle on kertynyt rutkasti myös myynnin ja markkinoinnin parista. Kotona Nooralla on kaksi pörröistä suomenlapinkoiraa, ja niiltä jäävä vapaa-aika kuluu hevostallilla. ”Kaverit tietää miut siitä, että siivoan koko ajan”, Noora naurahtaa.

Juha Kumpula

Juha Kumpula
Markkinointipäällikkö

Markkinointipäällikkömme Juha on 35-vuotias Turussa syntynyt raisiolainen, jonka perheeseen kuuluu vaimo ja neljä lasta. Urheilu on lähellä Juhan sydäntä: nuoruus meni TPS:ssä jääkiekkoa pelaten, ja nykypäivän harrastuksiin kuuluu kuntosali ja karate. Kiinnostus markkinointiin heräsi vuonna 2009 mainonnan kehityttyä digitaaliseen suuntaan. Tuolloin Juha alkoi opiskella Google- ja Facebook-markkinointia. Myös graafinen työ on tullut hänelle tutuksi, ja hallussa onkin niin Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign kuin Premier Prokin. Niin ikään WordPress ja Woocommerce ja niiden myötä hakukoneoptimointi ovat Juhan erityisalaa. Vuonna 2015 markkinointiviestinnän töitä jo pitkään tehnyt Juha suoritti alan ammattitutkinnon noin kahdeksassa kuukaudessa, kun tavallisesti tutkintoaika on kaksi vuotta.

Henri Landvik

Henri Landvik
Tekninen kehittäjä

Teknisen kehittäjämme Henrin erityisosaaminen on ohjelmointi. Suurimpiin ammatillisiin saavutuksiinsa tämä tietojenkäsittelyn tradenomi lukee vaikeiden projektien loppuunviennin. 140 kiloa aikanaan penkistä punnertanut Henri on myös pokannut kaksi mitalia poliisien yleisurheilun SM-kisoista.

Santeri Ekdahl

Santeri Ekdahl
Web-suunnittelija

Web-suunnittelijamme Santerin kiinnostus webbijuttuihin alkoi jo nuoressa iässä. Hän yrittää pysyä teknologiassa pari askelta edellä ja tykkääkin lähestyä ongelmia tulevaisuus mielessä. Sydämeltään aina tamperelainen Santeri opiskelee Turun yliopistossa tietojenkäsittelytiedettä ja aikoo valmistua lähiaikoina. Modernia taidetta, AC Milania, kulttuureja, musiikkia ja koodausta arvostava Santeri käy kesäisin reppureissaamassa Euroopassa ja talvisin lumilautailemassa. Vanha kunnon avokadotoasti uppoaa Santerille aina. Hän majoittaa sohvasurffaajia läpi vuoden ja on sitä kautta saanut todella hyviä kontakteja maailmalle.

Agon Germizaj

Agon Germizaj
Web-suunnittelija

Agon on julkaissut vuosien aikana useita satoja eri kotisivuja, ja hänellä on työhön erittäin hyvää visuaalista silmää. Hän siirtyi alalle, kun muutti Suomeen vuonna 2008. Kansatieteestä kotimaassaan valmistunut Agon on myös moniammattilainen. Hän on toiminut toimittajana, ravintoloitsijana, yrittäjänä, jalkapalloilijana ja web-suunnittelijana. Agon puhuu kuutta kieltä – ja joskus päivän aikana tulee puhuttua ja kirjoitettua jopa viittä niistä.

Kristiina Erkko

Kristiina Erkko
Graafikko

Graafikkomme Kristiina sai piirtämisen taidon syntymälahjana. Lempipuuhakseen hän mainitsee kuvan tekemisen ja muokkaamisen – still-kuvista animaatioon. Toistakymmentä vuotta graafisia töitä tehneellä Kristiinalla on kolme alan ammattitutkintoa takataskussaan, viimeisimpänä Medianomi (AMK), journalismi. Luonteeltaan uteliaalle, innostuvalle ja tekevälle Kristiinalle luonto on monella tasolla tärkeä, ja hän tarttuu mielellään myös kirjoihin: elämäkertoihin ja kulttuurihistoriaan hän ei kyllästy koskaan. Vapaa-ajallaan hän käy avopuolisonsa kanssa kannustamassa FC Interiä ja hurisee Muska-kissansa kanssa. Jos muuta tekemistä ei löydy, Kristiinan ihana, vanha puutalo on aina valmis pieneen remonttiin.

Valtteri Pänkäläinen

Valtteri Pänkäläinen
Graafikko

Graafikkomme Valtteri on vahvimmillaan Illustratorin ja InDesignin parissa. Iloiseksi ja sosiaaliseksi jannuksi itseään kuvaileva Valtteri on koulutukseltaan markkinointi-/AD-assistentti. Hän tykkää työskennellä tiimissä ja viettää mielellään vapaa-aikaa kavereiden kanssa. Kotona Valtteria odottaa 3-vuotias labradorinnoutaja Rufa. Motto: ”Yksinkertainen on kaunista”.

Heli Koponen

Heli Koponen
Sisällöntuottaja

Sisällöntuottajamme Heli on koulutukseltaan filosofian maisteri. Hän opiskeli Turun yliopistossa mediatutkimusta, kirjallisuutta ja kulttuurihistoriaa. Monipuolinen, oikeakielinen ja luova sanankäyttö on Helille tärkeää. Opintoalojensa lisäksi Heli suhtautuu intohimoisesti true crimeen, kissoihin ja arjen löytöretkeilyyn. Hän kirjoitti sekä kandinsa että gradunsa TV-sarjoista, mutta ei omista televisiota.

Sinä?

Sinustako seuraava sivustamolainen?

Haluaisitko meille töihin? Etsimme jatkuvasti innokkaita ja motivoituneita tekijöitä kasvavaan joukkoomme. Lähetä Artulle avoin hakemus ja kerro, miksi tarvitsemme juuri sinut osaksi tiimiämme. Palaamme pian asiaan!

Kuvagalleria

Tyytyväisiä

asiakkaitamme

Olemme työskennelleet vuonna 2006 alkaneella yritystaipaleella muun muassa heidän kanssaan.

admareyrittajahellekiramiLTnilannipromecprodigyintertpstutowarmiariikkuTurun Uunisepät Oyfenniaplmsalamasaneerauskallioinenhelsingin yliopistoturun yliopistoterveyden ja hyvinvoinnin laitos

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!