Mainonta ja hakukoneoptimointi

Karo Pharma

Kansainvälinen pörssiyhtiö Karo Pharma valitsi meidät suorittamaan flunssasuihkeensa Viruseptinin sivustolle hakukoneoptimoinnin. Karo Pharmalla vakuututtiin osaamisestamme, kun he huomasivat Sivustamon kotisivujen löytyvän Googlesta niin hyvin. Optimointityö saikin asiakkaalta kiitosta sen verran, että päätimme yhteistuumin ottaa samalla haltuun Viruseptinin Google-mainonnan.

Kalaliike S. Wallin

Rakensimme Pasilan Mall of Triplassa toimivan Kalaliike S. Wallinin sivuston verkkoon. Lisäksi ideoimme ja toteutamme someen sisältöä sekä kohdistettuja mainoskampanjoita esimerkiksi sesonkeja silmällä pitäen. Teknisesti oikein ja pitkäkantoisesti mm. hakukoneita ajatellen optimoidun sivuston kävijämäärät ovatkin tasaisesti kasvusuunnassa. Verkkokalastus vetää ja saammekin asiakkaalta tasaisesti myös toimeksiantoja esimerkiksi paikallisiin, erillisiin mainossisältöihin.

Mainonta ja sisällöntuotanto

Ulkoista yrityksesi markkinointi meidän huoleksemme, niin voit itse keskittyä olennaiseen. Hoidamme esimerkiksi tällä hetkelläkin monien yrityksien Facebook ja Instagram-tilien päivitykset. Pidetään vaikka kerran kuukaudessa palaveri, jossa käydään tuloksia läpi ja kehitetään mainontaa jatkuvasti parempaan suuntaan.

Kaupunkijuliste.fi

Toteutimme uudelleenmarkkinointikampanjan Kaupunkijuliste.fi -verkkokaupalle. Uudelleenmarkkinointi tehtiin Facebookin puolelle ja mainokset näkyivät verkkokaupassa käyneille ihmisille, kun he menivät Facebookiin. Tässä tilastoja 1.8.-31.8.2019 väliseltä ajalta. Mainoksiin käytetty budjetti on tuolta ajalta ollut 92,92€ ja se on tuonut verkkokaupalle myyntiä 1915,90€!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Arttuun ja pyydä tarjous yrityksesi tarpeisiin.

Arttu Arojoki

Toimitusjohtaja, yrittäjä

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Asiakastyytyväisyys on lupauksemme.
Markkinoinnin ratkaisuja kotisivuista käyntikortteihin, on tehty vuodesta 2006 saakka jo useita tuhansia.

Varsinais-Suomen Yrittäjät -logo
FC Inter -logo
TPS-logo
L&T-logo
Fennia-logo
Riikku-logo
Helle Oy -logo
Amitronic-logo
Tietopalvelu-logo
Unica-logo
Turun Lukko -logo
Kirami-logo
Karo Pharma -logo
Nipromec Group -logo
Helsingin yliopisto -logo
Turun yliopisto -logo
THL-logo
Nilan-logo
Panimoravintola-logo
Tehden-logo
Rajupaja-logo
Haluatko saada yrityksesi tyylikkäästi näkyville?
Ollaan koodeissa!