Zazabella Fashions

Zazabella Fashions

Zazabella on Suomen suurin naisten morsius- ja juhlapukujen erikoisliike. Palvelumme on yksilöllistä ja hintamme erittäin kilpailukykyisiä. Tavoitteemme on tarjota kunkin vartalolle ja kukkarolle parhaiten sopiva juhla-asu.

Zazabellan visiona on tarjota morsius- ja juhlapukuliikkeenä alan monipuolisinta palvelua ja parhaan hinta-laatusuhteen. Yhdistämme perinteisen juhlapukuliikkeen ja verkkokaupan parhaat puolet. Ketjumyymälöidemme avulla tarjoamme asiakkaillemme laajan pukuvalikoiman lisäksi myös ammattimaista sovitus-, ompelu- ja stailauspalvelua. Verkkokauppamme mahdollistaa laadukkaiden morsius- ja juhlapukujen hankinnan netin kautta luotettavasti, edullisesti ja nopeasti. Toisin kuin monet merkkimorsius- ja juhlapukutehtaat joiden toimitusaika on 3-4 kuukautta, oma tehtaamme valmistaa pukuja neljässä viikossa!

Pääliikkeessämme Kaarinassa on aina noin 3000 valmista pukua. Helsingin, Espoon, Tampereen ja Kuopion liikkeet tarjoavat myös toinen toistaan upeampia pukuja elämäsi tärkeimpiin tilaisuuksiin. Verkkokauppamme palvelee asiakkaita koko Suomessa, aina Helsingistä Utsjoelle, palvelun laadusta tinkimättä.

Lisätietoja

Mitä tehtiin:

Kotisivut, verkkokauppa, ulkoasun suunnittelu, valokuvaus

Kotisivut:

www.zazabella.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!